Produktbilde

Isotherm BI 16 kjøleboks for innbygging

- Digital temperatur kontroll

12.640,-

inkl. mva På fjernlager: 2 Varenummer: 1044269OBS! Vi gjør oppmerksom på at lagerstatus gjelder sentrallager og at vi ikke alltid har varen i vår butikk.

Isotherm Built-In 16 er den minste innbyggingsboksen i serien, og er en utrolig anvendelig liten sak. Den egner seg godt i både små og store båter. Den er kompakt, og enkel å finne plass til. I små dagsturbåter øker den komforten betraktelig. I store båter er den perfekt å ha i tillegg til et vanlig kjøleskap. Plasser den for eksempel på flybridgen, i cockpit eller i sittegruppa bak.

BI16 har en kompakt kompressor på baksiden, som om ønskelig kan monteres opptil 1 meter bort fra selve kjøleboksen. Digital betjening gir deg full kontroll. Du kan velge temperatur fra 0° C til +10° C.

- Innvendig volum: 16 liter
- Temperatur: 0 - +10 °C
- Vekt: 12 kg
- Mål ink. kompressor: 384 x 557 x 240 mm (B x H x D)
- Mål eks. kompressor: 384 x 437 x 240 mm (B x H x D)
- Kompressor: Secop BD 1.4F-FSD
- Spenning: 12/24V
- Energiforbruk ved 25 °C utvendig og 5 °C innvendig: 155 W per døgn

Mer info:

Relaterte produkter

 • Isotherm Drawer 16 kjøleskuff

  En helt ny kjøleskuff fra Isotherm. Den minste, letteste og mest effektive kjøl/frys enheten tilgjengelig på markedet!
  10.990,-
  Isotherm Drawer 16 kjøleskuff

  Isotherm Intelligent Temperature Control termostat

  ITC Digital Display kan tydelig vise, kontrollere og regulere temperaturen i et kjølt rom fra utsiden av et kjøleskap / fryseskap. Det er dedikert til folk som ønsker et flott grensesnitt, en raffinert produktinteraksjon og å redusere ombordkonsumet. Ekstern produktinteraksjon er ekstremt enkelt og nøyaktig siden dataavlesning vises på displayet, som temperaturinnstilling eller detekterte utvalg av energibesparende operasjoner, valg av 3 batteribeskyttelsesnivåer og kompressorens driftsmodusinnstillinger, (ITC, Eco og Overcooling-modus).
  3.299,-
  Isotherm Intelligent Temperature Control termostat

  Isotherm BI 40 kjøleboks for innbygging

  Isotherm BI 40 er en plasseffektiv kjøleboks, som til tross for sitt magre ytre, gir deg god plass til kjøling av mat og drikke. Den er utstyrt med en luftkjørt kompressor med vifte, som sørger for effektiv kjøling. L-formet fordamper gir jevn og stabil temperatur i hele boksen.
  13.690,-
  Isotherm BI 40 kjøleboks for innbygging