Sortering:
 • Hempel Hard Racing TecCel

  Er et hardt bunnstoff som inneholder TecCel for en glatt overflate som reduserer friksjonen. Egnet til motorbåter, seilbåter, og hurtig gående båter.
  Fra 439,-
  Hempel Hard Racing TecCel

  Hempel SilicOne

  HEMPELs nyeste innovasjon og tekniske nyvinning ? det nye Silicone Fouling Release System!
  Fra 369,-
  Hempel SilicOne

  Hempel Glide Speed

  Hardt bunnstoff med superglatt overflate for høyere fart og ytelse. Svært sterkt og hardt bunnstoff som inneholder teflon, som gir en glattere overflate med redusert friksjon. Glide Speed gir deg høyere fart og utmerket beskyttelse gjennom hele sesongen. Utviklet for raske motor-båter samt regattabåter. Må ikke brukes på aluminium.
  Fra 489,-
  Hempel Glide Speed
 • Hempel Water Glide

  Ekstra sterk tynnfilm bunnstoff til regattaseilere og hurtiggående motorbåter, som gir en meget hard og flatt overflate.
  Fra 469,-
  Hempel Water Glide

  Hempel Mille NCT

  Selvpolerende bunnstoff
  Fra 399,-
  Hempel Mille NCT

  Hempel Glide Cruise

  Selvpolerende bunnstoff med superglatt overflate for høyere ytelse. Svært sterkt bunnstoff som inneholder PTFE, som gir en glattere overflate med redusert friksjon. Glide Cruise gir deg høyere ytelse og utmerket beskyttelse gjennom hele sesongen. Utviklet for motor- og seilbåter. Må ikke brukes på aluminium.
  Fra 1.199,-
  Hempel Glide Cruise
 • Hempel Mille Standard

  Selvpolerende bunnstoff, produsert spesielt for dem som ønsker en god, effektiv og prisbillig løsning. Må ikke brukes på aluminium og annet lettmetall.
  Fra 269,-
  Hempel Mille Standard

  Hempel Basic/Classic

  Mykt bunnstoff
  Fra 299,-
  Hempel Basic/Classic

  Hempel Prop NCT

  Type: Primer/grunning til propeller og drev.
  Fra 399,-
  Hempel Prop NCT

  Hempel Alusafe

  Et gjennomarbeidet kobberfritt bunnstoff for beskyttelse mot begroing på aluminiumsbåter, påhengsmotorer og hekkaggregater. På aluminiumsbåter, hekkaggregater, påhengsmotorer og andre komponenter i lettmetall må det kun brukes bunnstoff som ikke inneholder kobber.
  Fra 389,-
  Hempel Alusafe