• Simrad Cruise serie m/svinger

  Simrad Cruise er den mest intuitive og brukervennlige kartplotteren på markedet. Alt du trenger for en enkel og brukervennlig GPS-navigering er inni boksen – skjerm som er synlig i sollys, monteringsbrakett og en ekkoloddsvinger. Simrad Cruise kan vise kart, navigasjon og ekkolodd i delt skjermvisning eller separat i fullskjerm. Betjeningshjul og tastaturbetjening gjør det enkelt å navigere gjennom menyene, opprette ruter og ha tilgang til temperatur, hastighet, dybdeavlesninger og batterispenning.
  Fra 4.995,-
  Simrad Cruise serie m/svinger
 • B&G Triton skjerm

  FargeskjermTriton²-skjermen gir seilere en tydelig visuell fremstilling av de viktigste instrumentdataene, inkludert hastighet, dybde, vind, kurs, AIS-mål, GPS-data med mer.Eksepsjonell synlighetSkjermen har beskyttende optisk glass, som betyr absolutt ingen kondens eller dugg, mens transferliste LCD-teknologi gir enestående kontrast og synlighet, dag eller natt, og den bruker mindre strøm enn tradisjonelle skjermer med bakgrunnsbelysning. Den fleksible, NMEA 2000®-sertifiserte Triton²-skjermen kan integreres i et bredere navigasjonssystem og kombineres med et Triton²-pilottastatur og NAC-autopilotdatamaskin for å skape et komplett autopilotkontrollsystem, med B&G-seilspesifikke optimaliseringsalgoritmer.
  5.995,-
  B&G Triton skjerm

  Simrad GO serie

  Simrad GO-serien er utformet for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av tiden i båten og er perfekt tilleggsutstyr til sportsbåter, fritidsbåter, åpne RIB-er og skjærgårdsbåter. GO-serien kommer med en lyssterk multi-touch-skjerm og har en rekke funksjoner, som innebygd GPS-mottaker, ekkolodd, trådløs tilkobling og NMEA 2000®-nettverksløsning. Naviger, koble til mobile enheter, kontroller tilbehør, som et integrert lydsystem, og velg blant en rekke innebygde ekkoloddløsninger. Radarkompatibilitet – tilgjengelig på GO7XSR og større skjermer – tilbyr ekstra sikkerhet og flere ekkoloddfunksjoner.
  Fra 9.450,-
  Simrad GO serie

  Lowrance Hook Reveal serie

  Med HOOK Reveal får du kraftig ytelse med velprøvde ekkoloddverktøy som gjør det enklere å fiske, inkludert ekkolodd med autojustering, DownScan Imaging™, forbedret ytelse på dypt vann og nå FishReveal™. Kombinasjonen av fordelene ved Lowrance CHIRP-ekkoloddet og DownScan Imaging™ på én skjerm gjør det enklere å se fisken. Du kan finne de beste fiskeområdene med detaljerte C-Map-kart eller kartlegge uutforskede farvann i sanntid med Genesis Live, uansett om du fisker på en lokal fiskeplass eller i ukjent farvann.
  Fra 4.450,-
  Lowrance Hook Reveal serie

  Lowrance Elite FS serie

  Det nye Elite Fishing System (FS) gir deg tilgang til det fullstendige utvalget av Lowrance fiskeredskaper – inkludert ActiveTarget™ live sonar, Active Imaging™, FishReveal™ og er kompatibel med en rekke typer kart – som hjelper deg med å få mest mulig ut av tiden på vannet.
  Fra 10.790,-
  Lowrance Elite FS serie
 • Simrad NSX kartplotter med multifunksjonsskjerm

  Simrad NSX kombinerer super brukervennlighet og avansert teknologi på en forbilledlig måte. Her får du en svært avansert kartplotter, som også lar deg koble til all verdens tilbehør, som ekkoloddsvinger, radar, motorsensorer, autopilot og NMEA2000-produkter. Simrad NSX kan derfor være det eneste instrumentet du trenger i din cockpit. Du kan også koble til mobilen eller nettbrettet ditt, og ha alt tilgjengelig uansett hvor i båten du befinner deg.
  Fra 12.890,-
  Simrad NSX kartplotter med multifunksjonsskjerm

  Lowrance Link-9 stasjonær VHF

  GPS med fire muligheter for tilkobling. Link-9 har en integrert GPS-mottaker som på fire måter sørger for at du har GPS-posisjonsinformasjon i en nødsituasjon - innebygd antenne, SMA-kontakt for GPS-500-antenne, NMEA 0183 for GPS-kartplotter og NMEA 2000 for tilkobling av nettverksantenne. Innebygd AISEn tokanals AIS-mottaker overvåker posisjonen til fartøy i nærheten som er utstyrt med AIS, og hjelper deg med å unngå kollisjoner i travle havner og skipsled. AIS-informasjon kan vises på den innebygde Link-9-skjermen, eller som overlegg på kartet eller radarskjermen via en kompatibel multifunksjonsskjerm.
  5.900,-
  Lowrance Link-9 stasjonær VHF

  Cobra MRF77B EU stasjonær VHF

  Ny VHF for fastmontering som baserer seg på det siste av teknologi. Bøyle og kit for flush montering medfølger.
  3.990,-
  Cobra MRF77B EU stasjonær VHF
 • Simrad RS40 stasjonær VHF

  Integrerte AIS- og GPS-mottakere. En tokanals AIS-mottaker overvåker posisjonen til fartøy i nærheten som er utstyrt med AIS, og hjelper deg med å unngå kollisjoner i travle havner og vassdrag. AIS-informasjon kan vises på den innebygde RS40-skjermen, eller som overlegg på kartet eller radarskjermen via en kompatibel multifunksjonsskjerm. En integrert GPS-mottaker sørger for at båtens posisjon kan sendes med DSC-nødanrop, selv om resten av elektronikken på fartøyet er slått av. Avtakbar håndmikrofonRS40 har en avtakbar håndmikrofon som kan kobles til foran eller bak på radioen, og valgfrie skjøteledninger gjør det mulig å montere radioen og mikrofonen hver for seg.
  6.600,-
  Simrad RS40 stasjonær VHF
 • Cobra MR HH600 FLT GPS BTE håndholdt VHF

  Ny toppmodell fra Cobra. Innebygget GPS og DSC. Vanntett og flytende.
  3.990,-
  Cobra MR HH600 FLT GPS BTE håndholdt VHF

  Cobra MR HH150 FLTE håndholdt VHF

  Prisgunstig håndholdt VHF fra Cobra. Batterier, lader, belteklips og reim medfølger i pakken.
  1.599,-
  Cobra MR HH150 FLTE håndholdt VHF

  Veggfeste TV

  Universal veggfeste for TV.
  529,-
  Veggfeste TV

  Svingbart veggfeste TV m/arm 10 kg

  Universal veggfeste med svingarm for flatskjerm TV.
  729,-
  Svingbart veggfeste TV m/arm 10 kg
 • Simrad NAC-1 autopilotpakke for kabelstyring

  Denne pakken inneholder de viktigste komponentene for å komme i gang med et autopilotsystem i en båt under 10 meter med utenbordsmotor og mekanisk kabelstyring. Utstyret kobles til en kompatibel Lowrance, Simrad eller B&G kartplotter/multifunksjonsskjerm via NMEA2000-nettverk. Den er perfekt for mindre fartøy med begrenset plass ved roret. Angi kursen, styr til et veipunkt, eller følg en forhåndsdefinert rute rett fra kartplotteren. En dashbordmontert auto/standby-knapp gjør det lett å aktivere autopiloten, eller ta manuell kontroll over styringen på et øyeblikk.
  17.995,-
  Simrad NAC-1 autopilotpakke for kabelstyring

  Simrad NAC-2 Core Pack grunnpakke for autopilot

  Simrad NAC-2 Core Pack inneholder grunnkomponentene du trenger for å installere autopilotsystem i båten din. Bare legg til en drivenhet som passer til styresystemet ditt, og en dedikert autopilotkontroller eller multifunksjonsskjerm. Pakken er laget for rorstyrte båter på opptil 10 meter (35 fot).
  18.250,-
  Simrad NAC-2 Core Pack grunnpakke for autopilot
 • B&G DD15 drivenhet til seilbåt

  Svært nøyaktig. Små, trinnvise justeringer gir jevn automatisk styring.
  Kraftig. Den maksimale utgangseffekten på 150 kg/m gir fremragende ytelse selv under tunge belastninger. Denne veier kun 12 kg og vil ikke sinke deg.
  24.800,-
  B&G DD15 drivenhet til seilbåt

  Simrad AP44 VRF autopilotpakke m/NAC-3

  Med Simrad-autopilot, angi kursen og få tilgang til avanserte pilotmoduser med den intuitive AP44-autopilotkontrolleren, som har en 4,1-tommers fargeskjerm og et betjeningshjul.
  35.990,-
  Simrad AP44 VRF autopilotpakke m/NAC-3

  Simrad NAC-3 Core Pack grunnpakke for autopilot

  Simrad NAC-3 Core Pack inneholder grunnkomponentene du trenger for å installere autopilotsystem i båten din. Bare legg til en drivenhet som passer til styresystemet ditt, og en dedikert autopilotkontroller eller multifunksjonsskjerm. Pakken er laget for rorstyrte båter på over 10 meter (35 fot).
  25.995,-
  Simrad NAC-3 Core Pack grunnpakke for autopilot

  ISS Vantage Vue

  Komplett utedel til Davis Værstasjon 2346800.
  5.499,-
  ISS Vantage Vue
 • Display for Vantage Vue

  Display for bruk sammen med Vantage Vue værstasjoner. Kan også brukes sammen med Vantage Pro2.
  4.399,-
  Display for Vantage Vue

  VHF antenne 0,6m - nylon flexi m/brakett

  VHF-antenne for de som ikke vil ha en ruvende antenne. Fleksibel.
  689,-
  VHF antenne 0,6m - nylon flexi m/brakett

  VHF antenne 1m m/falldown brakett 4 m kabel

  VHF-antenne med innebygd "hengsle" som gjør at denne antennen kan legges ned med et enkelt håndgrep.
  1.349,-
  VHF antenne 1m m/falldown brakett 4 m kabel

  Cobra Mic/høyttaler til håndholdt VHF

  Mikrofon/høyttaler til Cobra håndholdet.
  769,-
  Cobra Mic/høyttaler til håndholdt VHF
 • Signalsplitter for VHF/FM

  Splitter for tilkopling av VHF- og bilradio med én VHF antenne.
  679,-
  Signalsplitter for VHF/FM

  VHF antenne 1m Ultraglass

  Slank VHF-antenne med gode mottaks- og sendeegenskaper. Bruker standard fester med 1" gjenge.
  879,-
  VHF antenne 1m Ultraglass

  B&G H60 trådløst håndsett til VHF

  H60-håndsettet gjør det mulig å fjernstyre din fastmonterte V60 eller V60-B VHF-radio. Foreta anrop, bla gjennom kanalene og start DSC-nødfunksjoner raskt fra hvor som helst på fartøyet. H60 gir maksimal sendeeffekt og alle funksjonene til den fastmonterte VHF-radioen din, og er like praktisk og bærbar som en håndholdt enhet.
  3.175,-
  B&G H60 trådløst håndsett til VHF
 • VHF-høyttaler

  Vanntett, ekstern VHF-høyttaler. Spesielt tilpasset maritime miljøer og utendørs installasjon.
  479,-
  VHF-høyttaler

  VHF antenne 1,8m Ultraglass

  Solid VHF-antenne med meget gode mottaks- og sende egenskaper. Bruker standard fester med 1" gjenge.
  959,-
  VHF antenne 1,8m Ultraglass

  VHF antenne PRO 1,8 m SeaMaster

  1,8m ultraglass antenne uten kabel er designet for båter som ønsker å fjerne og montere antennen etter behov. Den har halvbølgedesign med glassfylt nylonhylse, og 3dBi forsterkning.
  549,-
  VHF antenne PRO 1,8 m SeaMaster

  Velex Marine Bluetooth kit m/høyttalere

  Et perfekt musikkanlegg for småbåter fra VELEX. To stk marinehøyttalere på 6,5" medfølger. Class A/B forsterker med 500W max output.
  2.349,-
  Velex Marine Bluetooth kit m/høyttalere
 • Velex Marine Stereo DAB+

  En marinestereo i høy kvalitet fra VELEX. God lyd og lekkert design. Display viser artist og sang.
  3.749,-
  Velex Marine Stereo DAB+

  1852 Marine stereo DAB+ Bluetooth

  - Rund marine DAB+ spiller
  2.449,-
  1852 Marine stereo DAB+ Bluetooth

  Velex Marine Stereo kit DAB+

  En stereopakke av meget god kvalitet fra VELEX. To stk høyttalere på 6,5" medfølger.
  3.149,-
  Velex Marine Stereo kit DAB+

  Marine Stereo DAB+, 1 DIN, Bluetooth IPX5

  - Vanntett marine spiller
  1.999,-
  Marine Stereo DAB+, 1 DIN, Bluetooth IPX5
 • HDI skimmer lav/høy 455/800 9 pinner

  Denne HDI xSonic-svingeren har 9-pinners kontakt, støtter Lav og Høy CHIRP samt DownScan Imaging.
  3.490,-
  HDI skimmer lav/høy 455/800 9 pinner

  Active Imaging-2-i-1-svinger

  Active Imaging-2-i-1 passer perfekt hvis du vil finne områder der det finnes fisk, for eksempel områder med steingrunner, stående tømmer, tang og tare, grøfter og forsenkninger. Den gir deg svært klare bilder og har den høyeste oppløsningen i bilder av fisk og struktur på en lengre rekkevidde enn noen annen teknologi for strukturvisning.
  3.900,-
  Active Imaging-2-i-1-svinger

  Adapterkabel for 7 til 9 pinner

  Adapterkabel for 7 til 9 pinner kobler svingere med 7-pinners blå kontakt til skjerm med 9-pinners xSonic-kontakt.
  425,-
  Adapterkabel for 7 til 9 pinner
 • Cruise 7 Dash monteringssett

  Inkluderer mal, pakning og hjørneklemmer. Passer til Cruise 7.
  225,-
  Cruise 7 Dash monteringssett

  Simrad OP50 fjernkontroll vertikal

  Simrad OP50 er et lite tastatur laget for fjernbetjening av av kartplottere/multifunksjonsskjermer. Koblet til NMEA2000-nettverket, vil den kunne fjernbetjene opptil 6 skjermer. Integrerte LED-indikatorlamper viser tydelig hvilken skjerm som er valgt, mens en knapp veksler raskt mellom de tilgjengelige skjermene. Monter den gjerne i armelenet, eller et annet hendig sted i din styreposisjon, så kan du kontrollere alt sittende i kapteinsstolen.
  5.100,-
  Simrad OP50 fjernkontroll vertikal

  xSonic Airmar B45

  B45 er Airmars minste skrogmonterte hals i bronse og tilbyr kvalitet til en rimelig pris. Det klassiske dekselet er strømlinjeformet for å avlede luftfylt vann fra svingerens overflate og gi god ekkoloddrespons.
  4.065,-
  xSonic Airmar B45
 • HDI skimmer, middels/høy 455/800 9 pinner

  Denne HDI xSonic-svingeren har 9-pinners kontakt, støtter Middels og Høy CHIRP samt DownScan Imaging.
  1.450,-
  HDI skimmer, middels/høy 455/800 9 pinner

  GPS-500 antenne for NAIS-500

  GPS-antenne for NAIS-500 AIS-transceiver.
  1.850,-
  GPS-500 antenne for NAIS-500

  Lowrance ActiveTarget Live Sonar

  Gjør deg klar! Når du ser hvordan fisk finnes nær strukturer og ser dem reagere på agn, vet du om din nåværende teknikk fungerer, eller om det er på tide å foreta en justering – informasjon som er vanskeligere å få fra tradisjonelle ekkolodd- eller strukturavbildning. Spor fisk og presentasjoner med høyoppløsningsvisninger foran eller under båten, eller bruk Scout-modusen for å se en ultrabred, ovenfra-visning av struktur- og fiskeaktivitet foran båten, perfekt for å finne agn-baller og store stimer med fisk. ActiveTarget er kompatibelt med Lowrance HDS LIVE, HDS Carbon og Elite FS ekkolodd / kartplottere.
  22.250,-
  Lowrance ActiveTarget Live Sonar

  N2k Backbone Startpakke

  Startpakke for NMEA 2000 Micro-C nettverk.
  1.155,-
  N2k Backbone Startpakke
 • Simrad OP50 fjernkontroll horisontal

  Simrad OP50 er et lite tastatur laget for fjernbetjening av av kartplottere/multifunksjonsskjermer. Koblet til NMEA2000-nettverket, vil den kunne fjernbetjene opptil 6 skjermer. Integrerte LED-indikatorlamper viser tydelig hvilken skjerm som er valgt, mens en knapp veksler raskt mellom de tilgjengelige skjermene. Monter den gjerne i armelenet, eller et annet hendig sted i din styreposisjon, så kan du kontrollere alt sittende i kapteinsstolen.
  5.100,-
  Simrad OP50 fjernkontroll horisontal

  xSonic Airmar P79

  P79 er en innvendig montert dybdesvinger i plast med to frekvenser. Den er enkel å installere og passer til skrogvinkel på opptil 22°, og den er perfekt for kystnær bruk på båter med utenbordsmotor, små konkurranseseilbåter og RIB-båter.
  1.905,-
  xSonic Airmar P79

  Lowrance Precision-9-kompass

  Halvlederkompass der data med kurs, svinghastighet, stamping og rulling sendes via NMEA 2000.
  8.515,-
  Lowrance Precision-9-kompass

  Cruise / Hook 83/200 skimmer-svinger

  Cruise / Hook 83/200 skimmer-svinger.
  950,-
  Cruise / Hook 83/200 skimmer-svinger
 • Lowrance Brakett til Hook2/Hook Reveal/Cruise

  Brakett for HOOK² 4 & 5 / HOOK Reveal 5 / Cruise 5 serien.
  285,-
  Lowrance Brakett til Hook2/Hook Reveal/Cruise

  Betjeningshjul for NSS evo3, Cruise og Zeus

  NSS evo3, Cruise og Zeus betjeningshjul.
  285,-
  Betjeningshjul for NSS evo3, Cruise og Zeus

  Kart kombi Atlas No 1 - Oslo til Tønsberg

  Kit inneholder følgende sjøkart:
  1.049,-
  Kart kombi Atlas No 1 - Oslo til Tønsberg

  Kart papir vannsport

  Vannsportkartene er utsnitt av Uglands ordinære båtsportkart og er i målestokk 1:25000.
  Fra 289,-
  Kart papir vannsport
 • Kart kombi Atlas No 2 - Sverige til Kragerø

  Kit inneholder følgende sjøkart:
  1.049,-
  Kart kombi Atlas No 2 - Sverige til Kragerø

  Kart papir båtsport Serie 1-40

  Perfekt for planlegging og navigering til sjøs.
  Fra 569,-
  Kart papir båtsport Serie 1-40

  Kart kombi Atlas No 3 - Kristiansand til Kragerø

  Kit inneholder følgende sjøkart:
  1.049,-
  Kart kombi Atlas No 3 - Kristiansand til Kragerø

  Kart kombi Atlas No 4 - Flekkefjord til Kristiansand

  Kit inneholder følgende sjøkart:
  1.049,-
  Kart kombi Atlas No 4 - Flekkefjord til Kristiansand
 • Offshore 105 kompass

  Passer motorbåter 5-9 m
  Fra 4.099,-
  Offshore 105 kompass

  Offshore 75 kompass

  Passer motorbåter 5 til 9 meter, typisk RIB og skjærgårdsjeep.
  Fra 1.999,-
  Offshore 75 kompass
 • Offshore 95 kompass for innfelling

  Plastimo Offshore 95 er et godt kompass til fritidsbåter opp til 33 fot. Kompasset har Plastimos smarte dempesystem som holder kompassrosen rolig under tøffe forhold. LED-bakgrunnsbelysning gjør kompasset lettlest under nattseilas. Alle deler er UV-resistente. Kuppelen er laget i et ripebestandig materiale.
  Fra 2.749,-
  Offshore 95 kompass for innfelling

  Offshore 95 kompass m/brakett

  Passer motorbåter 5 til 9 meter.
  Fra 2.449,-
  Offshore 95 kompass m/brakett

  Lowrance HDS Live serie

  Gjør deg klar for et nytt nivå av ekkoloddytelse med HDS LIVE, som inkluderer innebygd Lowrance® CHIRP-ekkolod, støtte for Active Imaging™, StructureScan® 3D med Active Imaging og den nye ActiveTarget™ Live Sonar. HDS LIVE er utstyrt med det beste settet av navigasjonsverktøy som noen gang er bygd inn i en ekkolodd/kartplotter-skjerm, og har forhåndslastet basiskart for hele verden, støtte for automatisk ruteberegning og ny Genesis Live-kartlegging på skjermen som gir nøyaktig kartlegging i sanntid, ned til ½-fots konturer.
  Fra 15.995,-
  Lowrance HDS Live serie

  Lowrance Hook 4x serie ekkolodd

  Den kompakte HOOK² 4x Bullet er perfekt for kajakker og båter med begrenset konsollplass, har velprøvd broadband sounder og er tilgjengelig med en grunnleggende GPS-plotter eller som modell med kun ekkolodd.
  Fra 1.475,-
  Lowrance Hook 4x serie ekkolodd
 • B&G Vulcan 9 NO XDCR

  Vulcan-serien er brukervennlige kartplottere med multitouch, multizoom og WiFi. Vulcan kan integreres med instrumentene om bord for å aktivere viktige seilefunksjoner som SailSteer og SailingTime.Vulcan kan også brukes som et fleksibelt instrument display. Vulcan har ingen betjeningsknapper, men har høy ytelse til en rimelig pris. Vulcan tilkobles kun strøm og NMEA2000. B&G støtter et stort utvalg av tredjeparts kartprodukter, inkludert C-MAP, Navionics, Insight, NV Digital med m.m.
  12.875,-
  B&G Vulcan 9 NO XDCR

  B&G Vulcan 7 R NO XD

  B&Gs Vulcan-serie med seilkartplottere gjør slutt på «gjetteleken» innen seiling. Uansett om du er en erfaren sjømann eller bare nybegynner, er Vulcan fullspektret med funksjoner som vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av tiden på vannet.
  9.000,-
  B&G Vulcan 7 R NO XD

  Lowrance Hook Reveal 5 Ice Pack ekkolodd for isfiske

  Lowrance Hook Reveal 5 Ice Pack er en ekkoloddpakke med alt du trenger for isfiske. Den kommer komplett med ekkolodd, is-svinger, batteri og bæreveske. Her får du en pakke som gir isfisket en mye større og morsommere dimensjon!
  5.825,-
  Lowrance Hook Reveal 5 Ice Pack ekkolodd for isfiske

  Cobra MR HH350 FLT EU håndholdt VHF

  Håndholdt VHF. Meget kompakt design. Vanntett ned til 1 meter i 30 min. Flyter. Stort LCD display. Alle internasjonale kanaler. Valgfri sendereffekt på 1,3 eller 6 watt.
  2.490,-
  Cobra MR HH350 FLT EU håndholdt VHF
 • Simrad NAIS-500 transponder med GPS-500 antenne

  Reduser risikoen for kollisjoner med denne helintegrerte AIS-transponderen i klasse B, som er en nødvendighet når du skal navigere i travle skipsleder og overfylte havner. NAIS-500 har en kompakt størrelse og lav vekt, er helt vanntett, bruker lite strøm og har mange tilkoblingsmuligheter, noe som gjør den ideell for HDS Carbon- og HDS Gen3-systemer.
  10.545,-
  Simrad NAIS-500 transponder med GPS-500 antenne

  Cobra MR HH500 FLT BT EU håndholdt VHF

  Håndholdt VHF i meget kompakt design m/innebygget bluetooth. La mobilen ligge tørt plassert og svar på VHFen. Flyter og er vanntett. Spol tilbake og hør de siste 20 sek med «Rewind-Say-Again. Alle internasjonale kanaler. Valgfri sendereffekt på 1,3 eller 6 watt.
  2.990,-
  Cobra MR HH500 FLT BT EU håndholdt VHF

  SpinLock OceanSignal RescueMe MOB1

  AIS (Automatic Identification System) som passer til Spinlock sine Deckvester. Den mest kompakte AIS unit på markedet med 7 års levetid på batteriet og 5 års garanti.
  5.199,-
  SpinLock OceanSignal RescueMe MOB1

  Simrad NSPL-500 antennesplitter

  Plug-and-Play FM-kontakt for SonicHub 2 eller annen kompatibel FM-stereoenhet. Lav vekt kun 260 gram. Vanntett IPX7-standard. Lavt strømforbruk NSPL 500 har et lavt gjennomsnittlig strømforbruk på mindre enn 150 mA ved 12V likestrøm og er midt i blinken for både seilbåter og motorbåter. Bredt spenningsområde NSPL 500 passer til 12 eller 24V likestrømsystemer og har en rekke støttede inngangsspenninger, fra 9,6 til 31,2V likestrøm. Høy ytelse med lavt inngangstap.
  3.300,-
  Simrad NSPL-500 antennesplitter
 • AMEC Camino 108 AIS transponder

  Med en Amec Camino 108 AIS transponder kan du på din kartplotter eller PC, se alle andre båter med AIS, og de kan se deg. Den kan motta alle typer AIS-signaler, og med både NMEA 0183, NMEA 2000 og USB port, har du alle muligheter for tilkoblinger. Innebygget SD- port for lagring av alle data.
  7.299,-
  AMEC Camino 108 AIS transponder
 • Batteri for Vantage Pro2 ISS og repeatere

  3-volts Lithium batteri (CR123) for Vantage Pro2 og Vantage Vue ISS og andre trådløse Davis enheter.
  269,-
  Batteri for Vantage Pro2 ISS og repeatere
 • VHF antenne 1m SS m/brakett

  VHF antenne som egner seg for montering i seilbåtmast. Produsert i rustfritt stål med ABSplast bunn. Brakett i rustfritt stål medfølger. Brukes sammen med kabelpakke 1013955 (10M) eller 1013956 (15M).
  1.199,-
  VHF antenne 1m SS m/brakett

  Kabelpakke til 1013954/1013970

  VHF kabel ferdig med plugger påmontert. UV-bestandig.
  Fra 629,-
  Kabelpakke til 1013954/1013970

  VHF antenne PRO 0,45m Helifix

  VHF-antenne med plugg i festet. Brukes sammen med Antennefot PRO, og er dermed meget enkle å fjerne og bytte ut. Kjøp gjerne an av hver lengde, så har du en liten kort antenne som tar liten plass men fungerer bra på fjorden, og en lengre antenne som er enda bedre over lengre distanser.
  599,-
  VHF antenne PRO 0,45m Helifix
 • 1852 VHF antenne seilbåt

  Rustfri VHF antenne for seilbåt. Innebygget jording. Vinkelfeste for mast medfølger.
  UHF kobling.
  525,-
  1852 VHF antenne seilbåt

  Antenne DAB+ magnetfeste, 5m kabel

  AudiocomX - DAB+ antenne med magnetfot. Mottar gode DAB signaler til din DAB radio.
  499,-
  Antenne DAB+ magnetfeste, 5m kabel

  DAB+ antenne PRO 45cm Pacific

  Marine DAB+ antenne fra Pacific Aerials.
  799,-
  DAB+ antenne PRO 45cm Pacific

  HALO20- radar

  Uovertruffen ytelse på kort til middels distanseUtvid utsikten din fra baugen på båten til 24 nautiske mil med pulskomprimeringsradarteknologi, som gir både en kraftfull kombinasjon av kort og lang rekkevidde og presis måldefinisjon med minimalt støy. Bedre overblikk – unngå kollisjoner HALO20-radaren har et omfattende utvalg av funksjoner for å forbedre overblikket og sjøsikkerheten. Overvåk bestemte kollisjonsfarer med MARPA-målsporing, som sporer opptil 10 mål, eller 20 med todelt radarvindu og "dual range"-modus. Uansett om du navigerer gjennom travle farvann eller strever med dårlig sikt, skjærer HALO20-radaren seg gjennom støyen for å gi deg et klart og oppdatert bilde av omgivelsene. Klar til bruk når som helst HALO20-radaren kan brukes umiddelbart fra den strømsparende hvilemodusen og gir deg radardekning akkurat når og der du trenger det.
  22.750,-
  HALO20- radar
 • Dybde-, hastighet-, temperatursensor for DST810

  Dybde-, hastighet-, temperatursensor med plastdeksel for DST810.
  4.955,-
  Dybde-, hastighet-, temperatursensor for DST810

  Simrad Strømkabel, 4-pinners

  Strømkabel (4-pinners kontakt til 4 nakne ledninger for strøm inn, strømkontrollbuss og ekstern alarm).
  515,-
  Simrad Strømkabel, 4-pinners