Sortering:
 • Liqui Moly Pumpe std til 60 l og 205 l

  Standard håndpumpe for 60 liter og 205 liter dunk/fat.
  1.349,-
  Liqui Moly Pumpe std til 60 l og 205 l

  Activ Def 10W40 B4 Champion

  Avansert syntetisk motorolje, til utenbordsmotorer.
  Fra 119,-
  Activ Def 10W40 B4 Champion

  Blåtind Antifrost Natur 20 l Profesjonell

  Giftfri og ikke skadelig for miljøet. For væskefylte dekk til anleggs-/skogsmaskiner. For vinterkonservering av landbruksutstyr som åkerspryter og vanningsanlegg/slanger. Egner seg også utmerket for sikring av alle typer vannsystem i båter/campingvogner/bobiler under vinterlagring. Produktet inneholder ikke korrosjonsinhibitor, og skal derfor ikke brukes i motorer under drift. Hindrer frost i rør, avløp, vannlåser, toaletter og vanntanker. Cleanline Premium Antifreeze Non Toxic setter ikke smak og er luktfri.
  1.950,-
  Blåtind Antifrost Natur 20 l Profesjonell
 • Liqui Moly Pumpe plast til 60 l og 205 l

  Pumpe i plast for 60 liter og 205 liter dunker/fat.
  1.549,-
  Liqui Moly Pumpe plast til 60 l og 205 l

  New Energy 15W40 Champion

  Motorolje for bensin og dielselmotorer.
  Fra 149,-
  New Energy 15W40 Champion

  Gearoljepumpe Multi Brand

  Gearoljepumpe med adapter som gjør at den passe til oljeflasker med ulik størrelse på tut.
  199,-
  Gearoljepumpe Multi Brand
 • Star Tron Drivstoff Behandling for bensin 250 ml

  Star Tron Gasoline Additiv er en bensinstabilisator som forhinderer problemer med etanolblandet bensin (Blyfri 95 E10). Den fjerner vann i drivstoffsystemet, og gir bedre stabilitet, kraft og enklere start. Den kan brukes på både 2- og 4-taktsmotorer – både innenbords og utenbords.
  299,-
  Star Tron Drivstoff Behandling for bensin 250 ml

  Star Tron Enzym Drivstoff Behandling for diesel 250 ml

  Star Tron Enzym Drivstoff Behandling er en dieselstabilisator, som får dieselmotorer til å starte lettere og svive bedre. Den gir også lavere forbruk, og reduserer sot og avgasser.
  379,-
  Star Tron Enzym Drivstoff Behandling for diesel 250 ml
 • Star Tron Drivstoff Lagring for bensin 250 ml

  StarTron Drivstoff Lagring for bensin er et bensinadditiv, som stabiliserer bensinen og beskytter tanken under lagring. Den er ideell å ha i bensintanken når motoren settes til lagring. Væsken inneholder ensymer som hindrer kondens, og sørger for at bensinen er like ren når våren kommer igjen. I tillegg inneholder væsken korrosjonsbeskyttere, som beskytter drivstoffsystemet mot korrosjon.
  239,-
  Star Tron Drivstoff Lagring for bensin 250 ml

  Star Brite Anti Freeze Frostvæske blue 3,8 l

  Star brite® -100°F (-73°C) giftfri frostvæske gir svært god kulde- og korrosjonsbeskyttelse for drikkevannssystemer og motorer. Dens førsteklasses tilsetninger forhindrer korrosjon av aluminium, kobber, messing og tinn, men vil ikke skade gummi, pakninger eller slanger. Den blågrønne fargen gir utmerket synlighet.
  369,-
  Star Brite Anti Freeze Frostvæske blue 3,8 l

  Liqui Moly Marine 4T Motorolje 10W-30

  Høykvalitets lavfriksjonsmotorolje for inne- og utenbordsmotorer. Godkjent av NMMA FC-W-sertifisering for motorer av Evinrude, Honda, Johnson, Mercury, Suzuki, Tohatsu og Yamaha.
  Fra 209,-
  Liqui Moly Marine 4T Motorolje 10W-30
 • Liqui Moly Marine 4T Motorolje 25W-40

  Multigrade-motorolje til innenbords- og utenbordsmotorer. Godkjent av NMMA FC-W-sertifisering for motorer av Evinrude, Honda, Johnson, Mercury, Suzuki og Tohatsu.
  Fra 209,-
  Liqui Moly Marine 4T Motorolje 25W-40
 • Liqui Moly Liqui Moly Marine PWC motorolje 10W-40 1 l

  Liqui Moly Marine PWC er en high performance motorolje på basis av synteseteknologi. Den spesielle additivpakken sørger for maksimal motoreffekt og optimal slitasjebeskyttelse. Sikrer optimal smøring, utmerket motorrenhet og utmerkede friksjonsverdier for våte koblinger, selv ved høye hastigheter. Oppfyller eller overgår kravene og spesifikasjonene fra ledende motorprodusenter.
  259,-
  Liqui Moly Liqui Moly Marine PWC motorolje 10W-40 1 l

  Nano Extract Marine Lube 250 ml Spray

  Marine Lube er et ikke-fettete smart smøremiddel utviklet for ulike bevegelige deler på båten, fra motor til dekksutstyr og rigg, noe som gir optimale friksjonshindrende egenskaper. Den supertynne beskyttelsesfilmen tiltrekker seg ikke støv, skitt og andre forurensninger. Videre har den gode anti-rust egenskaper.
  419,-
  Nano Extract Marine Lube 250 ml Spray

  CRC 6-66 Marine service spray 250 ml

  CRC 6-66 Marine er et universalmiddel for båt, båtutstyr, motorer og annet maritimt utstyr. Fordriver fuktighet. Hindrer elektriske feil p.g.a. fuktighet. Smører. Fjerner gnisselyder og løsner fastrustede mekanismer. Også under vinterlagring.
  179,-
  CRC 6-66 Marine service spray 250 ml
 • Liqui Moly Marine Vinsjfett PTFE-fast/syrefri 100 g

  Syntetisk, høykvalitets-fett med PTFE-smøremidler, spesielt utviklet for alle type vinsjer og heisebruk. Det faste smøremiddelet gir utmerket slitasjebeskyttelse og reduserer friksjon. Sjø- og saltvannavvisende med gode limeegenskaper. Harpiks- og syrefri.
  209,-
  Liqui Moly Marine Vinsjfett PTFE-fast/syrefri 100 g

  CRC ECO Leak Finder 500 ml

  CRC Lekkasjefinner oppdager lekkasjer og årsak til trykkfall raskt og effektiv. Til bruk ved alle typer gasser, brannfarlige som giftige, LPG kjølevæsker, trykkluft etc. Setter ikke flekker og reagerer ikke med plastikk, stål, aluminium kopper etc. Ikke brennbar, ikke korroderende, ikke giftig. Stabil og sikker.
  189,-
  CRC ECO Leak Finder 500 ml
 • Liqui Moly Marine High Performance girolje 85W-90 1 liter

  Spesiell høyeffekts girolje for bruk i båter. Med enestående additivpakke som garanterer fremragende slitasjebeskyttelse, selv ved kontaminasjon med vann. Ekstremt trykkbestandig, også under høye belastninger og turtall. Gir utmerket korrosjonsbeskyttelse og svært god oksidasjonsbestandighet.
  249,-
  Liqui Moly Marine High Performance girolje 85W-90 1 liter

  CRC Multilube aerosol 500 ml

  Et smøremiddel med god penetreringsevne og ekstremt god bestandighet mot vannsprut. CRC Multilube har et blått, gjennomsiktig utseende og drypper ikke av. Til bruk på de vanligste friksjonspunkter på båter, biler, campingvogner og hjemme. Sprayes på som olje og omdannes til fett.
  189,-
  CRC Multilube aerosol 500 ml
 • CRC Wipes Multipurpose 50 stk

  Profesjonelle kraftige rensekluter for fjerning av olje, fett, maling, blekk og lim.
  169,-
  CRC Wipes Multipurpose 50 stk

  Liqui Moly Pumpe for 1 l girolje

  Plastpumpe inkl. Universell slange og adapter for fylling av girolje.
  379,-
  Liqui Moly Pumpe for 1 l girolje

  Blue Wave Gjengefett

  Blue Wave PTFE-basert smøremiddel for gjenger. Vannavvisende, smørende og hindrer gjengene i å skjære seg. Tåler temperaturer fra -50 til +200 grader C. Tube 50 gram.
  729,-
  Blue Wave Gjengefett
 • CRC Easy Seal 50 ml

  Et hvitfarget gjengeforseglingsmiddel utviklet for å motstå moderate skjærkrefter på gjengede koblinger. Tillater reposisjonering av gjengeforbindelsen. Lett å demontere med vanlig verktøy, selv etter noen år. Passer for gjengeforbindelser opp til 3"(DM80).
  299,-
  CRC Easy Seal 50 ml

  CRC Fast Stick spraylim aerosol 500 ml

  Hurtigheftende, ikke-klorert spraylim. Denne spesialformuleringen gir umiddelbart "grep", som gjør at den kan belastes før full herdestyrke er oppnådd.
  329,-
  CRC Fast Stick spraylim aerosol 500 ml
 • SystemRens 1 l

  SystemRens Motorrens brukes til rens av alle typer varme- og kjølesystemer.
  259,-
  SystemRens 1 l

  CRC Merkepenn

  Merkepenner til ulike overflater. Egner seg godt til merking av teine og garn dobber.
  Fra 79,-
  CRC Merkepenn

  CRC Power Stick aerosol 500 ml

  Kraftig lim, formel uten metylenklorid eller andre klorerte løsemidler. Gir sterk vedheft på mange forskjellige underlag: sponplater og betong, isolasjonsmaterialer, lær, papir, tre, metall, plast og gummi.
  349,-
  CRC Power Stick aerosol 500 ml
 • Liqui Moly Fettpresse til 400 g patroner

  Håndtaksfettpistol for fettdosering fra 400 g fettpatroner. Apparat for fettpåføring i verksted og industri.
  539,-
  Liqui Moly Fettpresse til 400 g patroner

  TK Smørespray TK3, teflon

  Special Dry Lubricant Spray TK3 Teflon er et teflonbasert tørrsmøremiddel/pulver som danner en beskyttende film med høy slitestyrke og motstand. Det bevarer også de behandlede deler fra korrosjon og rustdannelse. Ideell i et marint miljø med sine vedhefts- og vannavstøtende egenskaper.
  379,-
  TK Smørespray TK3, teflon

  CRC Soft lock 50 ml

  Et blåfarget gjengeforseglingsmiddel utviklet for å motstå moderate skjærkrefter på midlertidig gjengede koblinger. Nokså lett å demontere med vanlige verktøy. Egnet for gjengeforbindelser fra M5 till M16.
  579,-
  CRC Soft lock 50 ml
 • Liqui Moly Slange 300 mm til fettpresse

  Passer til håndspaken fettpistol (Cat No. 5310).
  249,-
  Liqui Moly Slange 300 mm til fettpresse
 • Blåtind Aceton 1 l

  Løsningsmiddel for rengjøring i forbindelse med polyester og gelcoatarbeid. Kan også brukes til rengjøring av verktøy.
  189,-
  Blåtind Aceton 1 l

  CRC Pumpsprayer 1 l

  Håndspray egnet for de fleste CRC-rengjørings- og avfettingsmidler. Sprayeren settes under trykk ved bruk av den integrerte håndpumpen for å levere en jevn produktstrøm og et jevnt spraymønster.
  619,-
  CRC Pumpsprayer 1 l

  CRC Lynlim Quick Fix 20 g

  Transparent lynlim for STERK og RASK liming av ikke-strukturelle deler. Binder plast og stål. Akkurat tilstrekkelig herdetid for å tillate posisjonering.
  279,-
  CRC Lynlim Quick Fix 20 g
 • Blåtind Fritidsparafin 4 l

  Meget god spesialrenset parafin som gir en luktfri og veldig ren forbrenning spesielt for kokeapperater, komfyr og varmeapperater.
  249,-
  Blåtind Fritidsparafin 4 l
 • Liqui Moly Universalrens 1 l

  Multifunksjonell rengjøringsmiddel med høy effektivitet for universell bruk i husholdning, verksted og industri- Konsentrert vanndynkelig universell renere, fosfat-silikat og løsemiddelfri. Biologisk nedbrytbart. For blandingsforhold opp til 1: 2000, avhengig av påføring.
  409,-
  Liqui Moly Universalrens 1 l

  Liqui Moly LM 40 Multispray 5 l

  Multitalentet for hus, hobby, verksted, bil og industri. For hengsler, ruller, låser, skruer, brytere, håndgrep, kontrollkabler, bilantenner og mye mer.
  969,-
  Liqui Moly LM 40 Multispray 5 l

  Blåtind Fin fyr 1 l

  Fin Fyr fra Kemetyl er brennvæsken som ikke soter ned kokeutstyret. Produktet brukes i alle typer spritkjøkken og under fonduegryter. Fin fyr er helt luktfri og er et utmerket valg for kokeapparater som drives av rødsprit.
  79,-
  Blåtind Fin fyr 1 l

  Bio Protect 2 Dieseldyrbeskytter

  Bio Protect 2 til bruk mot dieseldyr.
  Fra 339,-
  Bio Protect 2 Dieseldyrbeskytter
 • Blåtind Antifrost Natur 1000 l Profesjonell

  Giftfri og ikke skadelig for miljøet. For væskefylte dekk til anleggs-/skogsmaskiner. For vinterkonservering av landbruksutstyr som åkerspryter og vanningsanlegg/slanger. Egner seg også utmerket for sikring av alle typer vannsystem i båter/campingvogner/bobiler under vinterlagring. Produktet inneholder ikke korrosjonsinhibitor, og skal derfor ikke brukes i motorer under drift. Hindrer frost i rør, avløp, vannlåser, toaletter og vanntanker. Cleanline Premium Antifreeze Non Toxic setter ikke smak og er luktfri.
  0,-
  Blåtind Antifrost Natur 1000 l Profesjonell

  Blåtind Alkylatbensin 2T miljøbensin 5 l

  Ferdigblandet alkylatbensin med 2% helsyntetisk 2-taktsolje. Meget ren bensin som inneholder minimalt av de helseskadelige stoffene man finner i vanlig bensin. Passer utmerket for påhengsmotorer, motorsager, gresstrimmere og andre motorredskap med 2-takts motor, hvor man etterstreber en jevn gange, høy driftssikkerhet og et bra arbeidsmiljø.
  299,-
  Blåtind Alkylatbensin 2T miljøbensin 5 l

  Blåtind Alkylatbensin 4T miljøbensin 5 l

  Blåtind Aktylatbensin er en meget ren bensin som inneholder minimalt av de helseskadelige stoffene man finner i vanlig bensin. Passer utmerket for påhengsmotorer, gressklippere, jordfresere og andre motorredskap med 4-takts motorer hvor man etterstreber en jevn gange, høy driftssikkerhet og et bra arbeidsmiljø. Kan også benyttes til 2-taktsmotorer, dersom man ønsker å blande i oljen selv.
  389,-
  Blåtind Alkylatbensin 4T miljøbensin 5 l

  Owatrol Olje spray ruststopp 300 ml

  Owatrol Olje er en svært allsidig olje med dyp penetrering og rask lufttørking, egnet for bruk både alene og som en tilsetning til maling. Når den brukes selvstendig, gir den en hard, fleksibel overflate som effektivt fordriver fuktighet og luft fra rustent metall, samtidig som den stopper rustutvikling. På treverk trenger den inn i porene og forebygger malingavflassing. Når den blandes med olje- eller alkydbasert maling, forbedrer den malingens åpentid, flyt og hefteevne, uten å påvirke malingens utseende eller tørketid, i motsetning til andre tynningsmidler.
  259,-
  Owatrol Olje spray ruststopp 300 ml
 • Owatrol Olje antirust 0,5 l

  Owatrol olje er en unik tilsetning for maling som forenkler påføringen under utfordrende værforhold. Når den blandes med oljebasert maling eller lakk, forbedrer Owatrol Olje finishen ved å redusere eller eliminere penselstriper samtidig som den forlenger åpentiden. I motsetning til andre tynnere, gir Owatrol Olje økt elastisitet og sikrer langvarig holdbarhet uten risiko for avskalling.
  239,-
  Owatrol Olje antirust 0,5 l

  CRC 5-56 spray

  Universal servicespray. Løsner rustne deler. Fortrenger fuktighet, muliggjør oppstart av våte motorer, hindrer elektrisk feil. Smører, stopper piping og hvining, frigjør sammenrustede mekanismer. Beskytter metaller mot fuktighet og etsende atmosfære og hindrer rust.
  Fra 59,-
  CRC 5-56 spray

  Tec7 Xilicon 400ml aerosol

  XILICON kan brukes til montering av rør og muffer, samt vedlikehold og beskyttelse av elektriske komponenter, batteripoler, gummiprofiler, hengsler, låser, etc. mot fuktighet og oksidasjon. Den gir effektiv overflatebeskyttelse på metall, gummi, tre, lær, plast, lakkerte og malte overflater, tekstiler, vinyl, etc., og gjør gummi og lær myke og smidige, samt vind- og værbestandige.
  259,-
  Tec7 Xilicon 400ml aerosol

  Sea Water Cooler Cleaner Systemrens

  Sea Water Cooler Cleaner er et grønt alternativ av systemrens, ufarlig for mennesker, dyr og natur. Det er biologisk og 100% grønt og nedbrytbart. Det er spesielt effektivt til varmevekslere som bruker sjøvann som kjølemedium. Når sjøvann blir brukt som kjølemedium vil det gi saltavleiringer over tid, dette setter ned kjøleeffekten på varmevekslerne og kan derfor ha stor innvirkning på motorens levetid.
  Fra 299,-
  Sea Water Cooler Cleaner Systemrens
 • Autosol Rust Ex, rustfjerner

  Efektivt middel som fjerner korrosjon, oksidering og belegg på de fleste flater. Kombinasjonen av aktive kjemiske kvalitetsingredienser gjør at selv den mest gjenstridige korrosjonen og oksideringen forsvinner, også varmemisfarging på rustfritt stål. Den unike formelen rengjør ikke bare overflaten, men gir også metallet sin naturlige korrosjons- og oksideringsmotstand tilbake, noe som gjør middelet ekstra velegnet for produkter som er mye utendørs.
  179,-
  Autosol Rust Ex, rustfjerner

  TK Smørespray TK7 Pro beskyttende

  Den beskytter og hindrer utstyr som opererer utendørs fra å fryse, som kjettinger, kabler, muttere, bolter, mekaniske deler og gjengede forbindelser. Den inneholder ikke silikoner og er ideell for båtliv, på verkstedet eller i hjemmet.
  399,-
  TK Smørespray TK7 Pro beskyttende
 • Star Brite Anti Freeze Frostvæske pink 3,8 l

  Frostbeskyttelase for toalett, ferskvannssytemer, motor konservering mm.
  259,-
  Star Brite Anti Freeze Frostvæske pink 3,8 l

  Liqui Moly Marine Antifreeze konsentrat 5 l

  En meget god frosvæske fra Liqui Moly.
  679,-
  Liqui Moly Marine Antifreeze konsentrat 5 l
 • Blåtind Tennvæske 1 l

  Tennvæske er et hjelpemiddel for opptenning av grill, utepeis og bål. Ren og luktsvak petroleumsbasert tennvæske beregnet kun til utendørs bruk.
  72,-
  Blåtind Tennvæske 1 l

  Blåtind Fin fyr 4 l

  Blåtind Fin Fyr Bioetanol til innendørspeiser uten skorstein, og spritapparater til blant annet båt. Brenner med klar rød/gul flamme. Soter minimalt. Inneholder: Bitrex.
  289,-
  Blåtind Fin fyr 4 l

  Blåtind White Spirit Lavaromat 4 l

  Blåtind lavaromatisk White Spirit er en klar, fargeløs væske med svak egenlukt. Lavaromatisk White Spirit har de samme bruksområder som vanlig White Spirit, men har høyere flammepunkt og svakere lukt.
  279,-
  Blåtind White Spirit Lavaromat 4 l

  Blåtind Saltsyre 1 l

  Gul væske med stikkende lukt. Brukes til avsyring av mur, vask av murgulv, justering av PH verdi i hagebassenger og svømmebasseng samt irring av kobber. Fjerner også skjell og rur på bunnstoff, drev/undervannshus.
  139,-
  Blåtind Saltsyre 1 l
 • Cleanline Antifreeze Green ready to use 1 l

  Frostvæsken er ferdigblandet og klar til bruk. Egner seg godt til bruk i tyngre kjøretøy som lastebil, buss, anleggs- og landbruksmaskiner. Møter spesifikasjonene til ASTM D3306 og BS6580-2010, Mercedes-Benz 325.0. Møter kravspesifikasjonene til VAG TL 774 C,G-11, MAN 324 NF, BMW GS 94000 og General Motors GME L1301. Bør ikke blandes med andre typer frostvæsker. Skiftintervall: Følg anvisningene i bilens brukerhåndbok. Ved etterfylling, sørg for å bruke samme type frostvæske. Tåler frost ned til ca.-40°C.
  59,-
  Cleanline Antifreeze Green ready to use 1 l

  Blåtind White Spirit Lavaromat 1 l

  Blåtind lavaromatisk White Spirit er en klar, fargeløs væske med svak egenlukt. Lavaromatisk White Spirit har de samme bruksområder som vanlig White Spirit, men har høyere flammepunkt og svakere lukt.
  79,-
  Blåtind White Spirit Lavaromat 1 l
 • Blåtind Frostvæske kons rød LL 4 l

  Blåtind Long Life 774 G frostvæske kan anbefales til alle typer vannavkjølte forbrenningsmotorer. Er spesielt anbefalt for Hi-Tech motorer hvor høy temperatur og aluminiumbeskyttelse er anbefalt. Inneholder ikke nitrater, aminer eller fosfater (NAP fri). Møter spesifikasjonene til ASTM D3306 og BS6580-2010. Møter alle spesifikasjone til VAG, TL774 G. G12++ , Mercedes-Benz 325,5, MAN 324 Type Si-OAT.
  279,-
  Blåtind Frostvæske kons rød LL 4 l

  Blåtind Kondensfjerner 0,5 l

  Blåtind Kondensfjerner er utviklet for å forhindre problemer med dannelse av kondensvann og ising i drivstoffsystemer i bensinmotorer. Utmerket også til å forhindre ising i trykkluft bremsesystemer.
  79,-
  Blåtind Kondensfjerner 0,5 l

  Blåtind Frostvæske Rød Long Life Ferdigblandet 774 D-F 1 l

  Blåtind Frostvæske Ferdigblandet Rød 774 D-F er ferdig blandet og klar til bruk. Den har utmerket og langvarig korrosjonsbeskyttelse takket være de organiske tilsetningsstoffene (OATs). Forstbeskyttelse helt ned til – 40 °C. Utmerket korrosjonsbeskyttelse for motorer med aluminiumkomponenter. Frostvæsken inneholder ikke silikater, fosfater eller nitritt.
  59,-
  Blåtind Frostvæske Rød Long Life Ferdigblandet 774 D-F 1 l
 • Blåtind Frostvæske kons FA452 Oransje 4 l

  Blåtind Frostvæske Konsentrat Oransje er en premium frostvæske basert på organiske additiver (OAT) som gir frostbeskyttelse året rundt og utmerket korrosjons-, fryse- og kokebeskyttelse.
  399,-
  Blåtind Frostvæske kons FA452 Oransje 4 l