Sortering:
 • Baltic Redningsline, Rescue Sling

  Baltic Rescue Sling er et effektivt mann-over-bord system i et kompakt design. Enkel montering horisontal/vertikal på pushpit. Fluoriserende, flytende redningsline på 30 meter. slyngen har nok flytestoff til å holde den forulykkede over vann.
  Fra 2.199,-
  Baltic Redningsline, Rescue Sling

  Baltic Sikkerhetssele

  Baltic kraftig sikkerhetssele godkjent for nasjonal og internasjonal havkappseilas. Støtteplate i ryggen, refleks og to innfestninger for seilerjakke. Justerbare aksel- og midjebånd. Selens kraftige beslag er laget i syrefast stål. Kraftig D-ring for sikker infestning til sikkerhetslinen. Baltic sikkehetssele er testet og godkjent etter EN1095/EN ISO 12401.
  Fra 829,-
  Baltic Sikkerhetssele

  Kasteline 30 m

  30 meter redningsline pakket i pose. Inneholder flytestoff og kastevekt.
  679,-
  Kasteline 30 m

  Holder for kasteline 1021600

  Syrefast holder for sikkerhetsline/redningsline 21600.
  319,-
  Holder for kasteline 1021600
 • Dekksline/bånd for sikkerhetsline 12 m

  12 meter lang dekksline/bånd.
  569,-
  Dekksline/bånd for sikkerhetsline 12 m

  Baltic Sikkerhetsline, elastisk, 2 kroker, 2 m

  Baltic elastisk sikkerhetsline. To kraftige karbinkroker med dobbel lås i syrefast, umagnetisk, rustfritt stål. Linen er utstyrt med overbelastningsindikator som viser når den har vært utsatt for så hard belastning at den må erstattes. Testet og godkjent etter EN1095/EN ISO 12401. Godkjent for nasjonal og internasjonal havkappseilas. 5 års garanti.
  849,-
  Baltic Sikkerhetsline, elastisk, 2 kroker, 2 m

  Baltic Sikkerhetsline, elastisk, 3 kroker, 2 m

  Baltic elastisk sikkerhetsline. Tre kraftige karbinkroker med dobbel lås i syrefast, umagnetisk, rustfritt stål. Linen er utstyrt med overbelastningsindikator som viser når den har vært utsatt for så hard belastning at den må erstattes. Testet og godkjent etter EN1095/EN ISO 12401. Godkjent for nasjonal og internasjonal havkappseilas. 5 års garanti.
  1.149,-
  Baltic Sikkerhetsline, elastisk, 3 kroker, 2 m

  Baltic Sikkerhetsline, 2 kroker, 1 m

  Baltic sikkerhetsline med 2 kroker brukes som feste mellom Safeolina 1030104 og oppblåsbare vester med harness. Godkjent for internasjonal havkappseilas.
  539,-
  Baltic Sikkerhetsline, 2 kroker, 1 m
 • Baltic Sikkerhetsline 2 kroker, 2 m

  Baltic sikkerhetsline med 2 kroker brukes som feste mellom Safeolina 30104 og oppblåsbare vester med harness. Godkjent for internasjonal havkappseilas.
  709,-
  Baltic Sikkerhetsline 2 kroker, 2 m

  Baltic Sikkerhetsline 3 kroker, 2 m

  Baltic sikkerhetsline med 3 kroker brukes som feste mellom Safeolina 30104 og oppblåsbare vester med harness. Godkjent for internasjonal havkappseilas.
  1.149,-
  Baltic Sikkerhetsline 3 kroker, 2 m

  Spinlock Mast Pro klatresele

  Deckware Mast Pro er den første klatreselen spesielt designet med tanke på bruk til sjøs.Den har ekstra brede benstropper som hindrer at bena dovner bort, noe som gjør selen mer behagelig når man arbeider i mastetoppen. Kevlar-trekk på benstroppene beskytter mot oppskraping av dekket. Like komfortabel som en båtsmannsstol, og fordi du ikke kan falle ut, mye tryggere!
  2.149,-
  Spinlock Mast Pro klatresele

  Spinlock Tool Pack til sele

  Spinlock Tool Pack er en veske til bruk sammen med Spinlock Deckware Mast Pro sikkerhetssele. Den har tre store lommer og en liten lomme. Den er ideell til drill, hammer og håndverktøy som du må ta med opp i riggen.
  729,-
  Spinlock Tool Pack til sele
 • Deckware sikkerhetsline-kniv

  Sikkerhetskravene anbefaler at en sikkerhetsline skal kunne frigjøres under belastning. Dette ordner den nye Spinlock Safety Cutter, som kan bæres på vesten, og som effektivt kapper sikkerhetsliner under belastning.
  319,-
  Deckware sikkerhetsline-kniv

  Sikkerhetsline 2-Clip 1-Loop 3-Point Connection Performance

  Ny generasjon sikkerhetsliner som er opp til 50% lettere enn tradisjonelle sikkerhetsliner. Krok med stor åpning som er lett å åpne. Webbingen er « Dry Coated» for å forhindre vanninntrenging og den er utstyrt med Overload Indicator.
  1.499,-
  Sikkerhetsline 2-Clip 1-Loop 3-Point Connection Performance

  1852 Redningsline

  Prisgunstig og meget solid "Mann over bord system/Rescue sling".
  Gul slynge og line som er lett synelig.
  Slyngen har nok flytestoff til å holde den forulykkede flytende.
  1.199,-
  1852 Redningsline