Sortering:
 • Seilstøvel, Neopren

  Seilstøvler for jolleseiling laget av 5 mm neopren med støpt såle. Høy kvalitet YKK glidelås for enkel oppføring. Gummi forsterket neopren under. Låste sømmer for økt komfort. Beskyttelse klaff med glidelås. Lett, kun 780 gram per par.
  Fra 919,-
  Seilstøvel, Neopren

  1852 Gummistøvler

  En lekker gummistøvel i god kvalitet ogmed god passform. Støvlen er av myk gummi med uttagbar polstret innersåle. Ytersålen er sklisikker razor cut sole som ikke setter merker og sitter godt på dekket.
  Fra 699,-
  1852 Gummistøvler

  Optiparts WinDesign ribukse

  Laget av meget sterkt og holdbart 600D polyester. Hvert ben har en del stive polyester lekter dekket av skum med lukkede celler for å fordele trykket fra kanten av båten. Benstroppene, to på hvert ben, har borrelåslukking og elastiske deler for å øke generell komfort.
  Fra 999,-
  Optiparts WinDesign ribukse

  PSP Lus pakke

  Lus for montering i seil eller på vant. Pakke med 16 ulltråder. Leveres med selvklebende brikker og monteringsveiledning.
  249,-
  PSP Lus pakke
 • Spinlock Deckware Hiking Belt

  Designet for å gi den ultimate beskyttelse mot rekkewiren når en rir racing sports- og kjølbåter. Produsert av EVA skum med innebyggede "brettekanter" for bedre komfort. Nylon trekk og beltespenne med justering.
  279,-
  Spinlock Deckware Hiking Belt

  Rondo Seilhjul

  Rondo seilhjul som settes på vant eller rekkewire for at seilet skal passere uhindret. Diameter 70 mm. Består av to deler som skyves sammen over vantet. Kan ettermonteres.
  70,-
  Rondo Seilhjul

  Spinlock Stretch Neoprene Knee pads

  En ny type knebeskytter fra Spinlock som er utviklet for bruk over lengre perioder. Panelet som beskytter knærne er laget i fleksibelt materiale som gjør at knebeskytteren holder seg på plass og ikke sklir ned. Det ytre stoffet er laget i ekstra sterk Tatex konstruksjon som forhindrer slitasje.
  Fra 629,-
  Spinlock Stretch Neoprene Knee pads

  Seilmater mastespor

  Disse seilmaterene gir en garantert rask og smidig seilheising som ikke krever noen manuell mating. Plasseres i mastesporet, under likinnføringspunktet, og beskytter liktapen når seilet heises. Ingen boring nødvendig, bare et skrujern. Beskytter liktapen. Smidd hus av syrefast stål 316. Anodiserte metallruller med grafitt.
  1.049,-
  Seilmater mastespor
 • Spinlock Deckware, Wrist guard (pair) 1 size

  Deckware håndleddsbeskyttelse er designet for økt støtte og stabilitet i håndleddet for lange perioder ved roret eller ved grinder.
  176,-
  Spinlock Deckware, Wrist guard (pair) 1 size

  Gill Seilhansker lange fingre

  Gill er en av verdens ledende produsenter av teknisk seilertøy og setter design og komfor høyt. Hanskene er laget av 70% amara, 20% strech insert og 10% neoprene.
  Fra 499,-
  Gill Seilhansker lange fingre

  Seilmater forseil (Spinlock Pre-Feeder)

  Disse seilmaterene gir en garantert rask og smidig seilheising som ikke krever noen manuell mating. Styrer genoaliket fra dekket og hele veien opp i profilen.
  Forseilsmateren leveres med en line som festes løst mellom likinnføringspunktet og dekket. Beskytter liktapen.
  Smidd hus av syrefast stål 316. Anodiserte metallruller med grafitt.
  1.199,-
  Seilmater forseil (Spinlock Pre-Feeder)

  Seilstropp

  Seilstropp i 6 mm. strikk med T-stykke og
  løkke.
  Fra 319,-
  Seilstropp
 • Lalizas Sete til båtsmannstol

  Øk komforten! Med tresetet i laminert treverk blir båtmannsstolen fra Lalizas mer komfortabel. Setet passer inn i lommen på båtmannsstolen.
  299,-
  Lalizas Sete til båtsmannstol

  Lalizas Båtsmannsstol professional

  Båtsmannstol fra Lalizas i kraftig, vevet nylonduk.
  1.699,-
  Lalizas Båtsmannsstol professional

  Seilglider - butikkforpakning

  Glider og seilsjakkel er den enkleste, billigste og ikke minst vanligste måten å feste storseil til masten på vanlige turbåter. Vi har et komplett utvalg som passer de aller fleste masteprofiler i salg.
  Fra 55,-
  Seilglider - butikkforpakning

  Seilsjakkel - butikkforpakning

  Seilsjakler til innfesting av glidere. Knock-on modell.
  Fra 85,-
  Seilsjakkel - butikkforpakning
 • Stagkrok

  Stagkroker i hvit nylon. 5-pk blister.
  Fra 76,-
  Stagkrok

  Seilstropp m/hurtiglås, 4 stk

  Smarte seilstropper i shock cord m/hurtiglås.
  66,-
  Seilstropp m/hurtiglås, 4 stk