Sortering:
 • Strips 20 stk

  Festestrips i hvit eller sort nylon 66. Motstandsdyktig mot erosjon og syre. Kan brukes i temperaturer fra -35°C til 85°C. Leveres i poser med 20 stk.
  Fra 19,-
  Strips 20 stk

  Strips m/hull 20 stk

  Festestrips med skruehull i hvit eller sort nylon 66. Motstandsdyktig mot erosjon og syre. Kan brukes i temperaturer fra -35°C til 85°C. Stripsene festes ved hjelp av skruehullene etter at kabelen er stripset. Leveres i poser med 20 stk.
  Fra 29,-
  Strips m/hull 20 stk

  Roca Kabelgjennomføring svanehals

  Roca Cable Outlet svanehals er ideell til å føre elektriske kabler fra mastebasen gjennom innsiden av båten. Den er laget av blankpolert syrefast stål.
  1.349,-
  Roca Kabelgjennomføring svanehals

  Kabelgjennomføring vanntett

  Hele DG-serien av kabelgjennomføringer er testet og oppnår IP68-klassifiseringen, noe som sikrer en perfekt vanntett løsning for ulike bruksområder. Hver gjennomføring leveres med tydelige monteringsinstruksjoner og A4-rustfrie skruer.
  Fra 189,-
  Kabelgjennomføring vanntett
 • Kabelgjennomføring vanntett 90 grader

  SE-serien med 90 graders kabelgjennomføringer er den perfekte løsningen når plassen er begrenset eller når løkker fra konvensjonelle toppgjennomføringer ikke er passende. De er testet og oppnår IP68-klassifiseringen, noe som sikrer en perfekt vanntett løsning for ulike bruksområder. Hver gjennomføring leveres med tydelige monteringsinstruksjoner og A4-rustfrie skruer.
  Fra 219,-
  Kabelgjennomføring vanntett 90 grader

  Kabelgjennomføring vanntett Multikabler 10mm Stainless steel

  Den vanntette kabelgjennomføringen i DR-serien tilbyr fleksibilitet i konfigurasjonen, ideell for kabler med flere og forskjellige diametere for å passere gjennom et panel eller skott for å bevare vanntett integritet. Forseglingen kan bores for å tilpasses ditt oppsett.
  649,-
  Kabelgjennomføring vanntett Multikabler 10mm Stainless steel

  Kabelgjennomføring vanntett 14mm Multikabler

  DG20-kabelgjennomføringen er utformet som en attraktiv lavprofilform, som er tilgjengelig i ulike utførelser. Hele DG-serien med pakninger er den perfekte løsningen når plassen er begrenset eller når løkker fra konvensjonelle toppgjennomføringer ikke er passende. De er testet og oppnår IP68-klassifiseringen, noe som sikrer en perfekt vanntett løsning for ulike bruksområder. Hver gjennomføring leveres med tydelige monteringsinstruksjoner og A4-rustfrie skruer.
  Fra 309,-
  Kabelgjennomføring vanntett 14mm Multikabler

  Kabelgjennomføring vanntett 90 grader 6 mm for 2 kabler

  SE-serien med 90 graders dobbeltkabelgjennomføringer er den perfekte løsningen når plassen er begrenset eller når løkker fra konvensjonelle toppgjennomføringer ikke er passende. De er testet og oppnår IP68-klassifiseringen, noe som sikrer en perfekt vanntett løsning for ulike bruksområder. Hver gjennomføring leveres med tydelige monteringsinstruksjoner og A4-rustfrie skruer.
  Fra 339,-
  Kabelgjennomføring vanntett 90 grader 6 mm for 2 kabler