Produktbilde

Isotherm Drawer 16 kjøleskuff

En helt ny kjøleskuff fra Isotherm. Den minste, letteste og mest effektive kjøl/frys enheten tilgjengelig på markedet!

10.990,-

inkl. mva På fjernlager: 10+ Varenummer: 1043265OBS! Vi gjør oppmerksom på at lagerstatus gjelder sentrallager og at vi ikke alltid har varen i vår butikk.

Isotherm Drawer 16 er den minste kjøleskuffen i serien, og er en utrolig anvendelig liten sak. Den egner seg godt i både små og store båter. Den er kompakt, og enkel å finne plass til. I små dagsturbåter øker den komforten betraktelig. I store båter er den perfekt å ha i tillegg til et vanlig kjøleskap. Plasser den for eksempel på flybridgen, i cockpit eller i sittegruppa bak. Den lekre fronten i børstet stål gjør seg godt over alt, og passer til alle typer interiør.

Drawer 16 har en kompakt kompressor på baksiden, som om ønskelig kan monteres opptil 1 meter bort fra selve kjøleskuffen. Digital betjening gir deg full kontroll. Du kan velge temperatur fra -6° C til +10° C.

- Volum: 16 liter
- Spenning: 12/24V DC
- Mål med kompressor bak: 380 x 250 x 540 mm (B x H x D)
- Mål uten kompressor og føtter: 380 x 240 x 440 mm (B x H x D)
- Strømforbruk: 249 W per døgn
- Vekt: 14 kg
- Temperatur: -6° C til +10° C
- Kompressor: Secop BD 1.4 F-FSD

Mer info:

Relaterte produkter

 • Isotherm Intelligent Temperature Control termostat

  ITC Digital Display kan tydelig vise, kontrollere og regulere temperaturen i et kjølt rom fra utsiden av et kjøleskap / fryseskap. Det er dedikert til folk som ønsker et flott grensesnitt, en raffinert produktinteraksjon og å redusere ombordkonsumet. Ekstern produktinteraksjon er ekstremt enkelt og nøyaktig siden dataavlesning vises på displayet, som temperaturinnstilling eller detekterte utvalg av energibesparende operasjoner, valg av 3 batteribeskyttelsesnivåer og kompressorens driftsmodusinnstillinger, (ITC, Eco og Overcooling-modus).
  3.299,-
  Isotherm Intelligent Temperature Control termostat

  Isotherm Omformer for tilkobling til landstrøm

  Isotherms smarte omformer gjør det enkelt å kjøre kjøleskapet på 230V når du er tilkoblet landstrøm. Har du omformeren koblet til vil kjøleskapet automatisk hente strømmen fra 230V AC landstrøm når du er tilkoblet dette. Straks du kobler fra landstrømmen, vil kjøleskapet hoppe tilbake på 12/24V DC.
  1.490,-
  Isotherm Omformer for tilkobling til landstrøm