Produktbilde

Isotherm Intelligent Temperature Control termostat

ITC Digital Display kan tydelig vise, kontrollere og regulere temperaturen i et kjølt rom fra utsiden av et kjøleskap / fryseskap. Det er dedikert til folk som ønsker et flott grensesnitt, en raffinert produktinteraksjon og å redusere ombordkonsumet. Ekstern produktinteraksjon er ekstremt enkelt og nøyaktig siden dataavlesning vises på displayet, som temperaturinnstilling eller detekterte utvalg av energibesparende operasjoner, valg av 3 batteribeskyttelsesnivåer og kompressorens driftsmodusinnstillinger, (ITC, Eco og Overcooling-modus).

3.299,-

inkl. mva På fjernlager: 9 Varenummer: 1043268OBS! Vi gjør oppmerksom på at lagerstatus gjelder sentrallager og at vi ikke alltid har varen i vår butikk.

Isotherm Intelligent Temperature Control er en smart styreenhet for ekstern styring av kjøleskap og kjøleløsninger. Den kan ettermonteres til mange av Isotherms produkter. ITC gir en smartere og bedre utnyttelse av kjølekompressoren. Du får dermed opptil 25% energibesparelse sammenlignet med bruk av vanlige termostatløsninger.

I tillegg til vanlig kjøleprogram har ITC Eco-modus, som sørger for at kompressoren trekker minimalt med strøm. Dette kan være fint å bruke når du skal ligge lenge i ro uten å ha tilgang på lading eller landstrøm. Den har også innbygget batterivakt, som sørger for at kjølekompressoren stopper når batteriene når et valgt utladningsnivå. Du trenger derfor ikke å bekymre deg for at boksen skal ødelegge båtens batteri.

ITC kan lett ettermonteres til eldre kjøleskapmodeller, så lenge kompressoren er utstyrt med elektrisk enhet 101N0212 (BD 35F og BD50F) eller 101N0510 (BD 35F og BD50F). Den kan monteres utenpåliggende, eller felles inn (flushmonteres.)

Mer info:

Relaterte produkter