Produktbilde

Isotherm Drawer 65 Inox Clean Touch kjøleskuff

Isotherm DR65 er en ny type kjøleskuff som er veldig plassbesparende. Det er en videreutviklig av standard 65 liter kjøleskap, men med en front skuff. Døren leveres i børstet rustfritt stål.

24.190,-

inkl. mva På fjernlager: 20+ Varenummer: 1043414OBS! Vi gjør oppmerksom på at lagerstatus gjelder sentrallager og at vi ikke alltid har varen i vår butikk.

Isotherm Drawer 65 er en kjøleskuff av svært høy kvalitet. Med kjøleskuff får du svært god oversikt over innholdet, og full tilgang fra alle kanter. Dette gjør kjøleskuff til et supert alternativ til kjøleskap. Skuffen har LED-belysning og praktisk innredning, som gjør det enkelt å holde orden. Den har også en egen frysedel.

Drawer 65 har en lekker front i rustfritt børstet stål. Fronten er spesielt behandlet for å være ekstra motstandsdyktig mot fingeravtrykk. Den holder seg dermed ren og pen over tid.

Som på alle Isotherms kjøleskap får du en svært stillegående og effektiv kompressor med lavt strømforbruk. Gjennomgående høy kvalitet på alle komponenter gir lang levetid.

- Volum, kjøledel: 54 liter
- Volum, frysedel: 11 liter
- Spenning: 12/24V DC
- Mål: 470 x 525 x 520 mm (B x H x D)
- Strømforbruk: 324 W per døgn
- Vekt: 21 kg
- Temperatur: -6° C
- Kompressor: Secop BD 35 F

Mer info:

Relaterte produkter

 • Isotherm Drawer 49 Inox kjøleskuff

  Isotherm DR49 er en ny kjøleskuff som er veldig plassbesparende samtidig som den har et volum på 49 liter. Døren leveres i børstet rustfritt stål.
  21.440,-
  Isotherm Drawer 49 Inox kjøleskuff

  Isotherm Intelligent Temperature Control termostat

  ITC Digital Display kan tydelig vise, kontrollere og regulere temperaturen i et kjølt rom fra utsiden av et kjøleskap / fryseskap. Det er dedikert til folk som ønsker et flott grensesnitt, en raffinert produktinteraksjon og å redusere ombordkonsumet. Ekstern produktinteraksjon er ekstremt enkelt og nøyaktig siden dataavlesning vises på displayet, som temperaturinnstilling eller detekterte utvalg av energibesparende operasjoner, valg av 3 batteribeskyttelsesnivåer og kompressorens driftsmodusinnstillinger, (ITC, Eco og Overcooling-modus).
  3.299,-
  Isotherm Intelligent Temperature Control termostat

  Isotherm Omformer for tilkobling til landstrøm

  Isotherms smarte omformer gjør det enkelt å kjøre kjøleskapet på 230V når du er tilkoblet landstrøm. Har du omformeren koblet til vil kjøleskapet automatisk hente strømmen fra 230V AC landstrøm når du er tilkoblet dette. Straks du kobler fra landstrømmen, vil kjøleskapet hoppe tilbake på 12/24V DC.
  1.490,-
  Isotherm Omformer for tilkobling til landstrøm