Produktbilde

Isotherm 2005 luftkjølt kjøleenhet 60 l

Luftkjølt. Bruker luft som blåses gjennom kondensatoren ved hjelp av en vifte. Det er den mest tradisjonelle måten å fjerne varme.

10.400,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: 1043029OBS! Vi gjør oppmerksom på at lagerstatus gjelder sentrallager og at vi ikke alltid har varen i vår butikk.

Kjølesystem for deg som ønsker å lage en plassbygd kjøleboks i båten. Systemet er luftkjølt, og bruker luft som blåses gjennom kondensatoren ved hjelp av en vifte. Det er den tradisjonelle måten å fjerne varme. Kompressoren kan monteres inntil 2 meter unna fordamperen ved hjelp av medfølgende, bøybare kobberrør. Det er viktig at kompressorrommet er godt ventilert, slik at kald luft kommer inn fra undersiden og varm luft slipper ut fra toppen.

I settet følger Isotherms mekaniske termostat. Dette er en enkel og driftsikker termostat, som er meget brukervennlig. Termostaten slår kompressoren av og på etter behov.

- Type fordamper: Small-Flat
- Mål fordamper: 350 x 130 mm
- Maks. vol. kjøleskap: 60 l
- Maks. vol. fryser: Kan ikke brukes til fryseboks
- Kompressor: Secop (Danfoss) BD35F
- Mål, kompressor: 280 x 160 x 175 mm
- Termostat: Mekanisk
- Spenning: Multivolt, 12/24V

NB! Må monteres av sertifisert kjøleteknikker.

Mer info:

Relaterte produkter

 • Danfoss kompressor BD35F 12/24V

  BxHxD (mm): 160x270x155
  4.049,-
  Danfoss kompressor BD35F 12/24V

  Termostat Kit Low Speed

  Termostat kit for Isoterm Kompakte systemer.
  1.499,-
  Termostat Kit Low Speed

  Isotherm Intelligent Temperature Control termostat

  ITC Digital Display kan tydelig vise, kontrollere og regulere temperaturen i et kjølt rom fra utsiden av et kjøleskap / fryseskap. Det er dedikert til folk som ønsker et flott grensesnitt, en raffinert produktinteraksjon og å redusere ombordkonsumet. Ekstern produktinteraksjon er ekstremt enkelt og nøyaktig siden dataavlesning vises på displayet, som temperaturinnstilling eller detekterte utvalg av energibesparende operasjoner, valg av 3 batteribeskyttelsesnivåer og kompressorens driftsmodusinnstillinger, (ITC, Eco og Overcooling-modus).
  3.649,-
  Isotherm Intelligent Temperature Control termostat