Produktbilde

Isotherm Cruise 49 Elegance kjøleskap

Isotherm Cruise Elegance Line er en videre utvikling av Cruise serien. Den er noe mindre i utformelsen og har et mer stilfullt design. Hyllene i kjøleskapet kan justeres i høyde. Marine kjøleskapene skal operere under tøffe forhold. Isotherm kjøleskap er kjent for høy kvalitet, stillegående kompressorer og lavt strømforbruk. Frysen levers med en magnetisk stål dør.
OBS! Vi gjør oppmerksom på at lagerstatus gjelder sentrallager og at vi ikke alltid har varen i vår butikk.

Varenr. FrontInfo Lager Pris inkl. mva
1043057 Børstet stålLes mer På fjernlager: 10+ 11.790,-
1043059 TeaklaminatLes mer På fjernlager: 1 12.940,-
Isotherm Cruise 49 Elegance er en ekstra forseggjort utgave av den klassise Isotherm Cruise. Her får du lekre detaljer med fronter med et moderne uttrykk. Døren kommer standard høyrehengslet, men er enkel å hengsle om. Midtstilt håndtak gir pen symmetri uansett hvordan du velger å hengsle døren.

Innvendig har skapet en høydejusterbar hylleplate, samt to hyller i døren. I tillegg har det en frysedel på 5 liter, som holder -6° C.

Som på alle Isotherms kjøleskap får du en svært stillegående og effektiv kompressor med lavt strømforbruk. Gjennomgående høy kvalitet på alle komponenter gir lang levetid. Cruise Elegance er også klargjort for Isotherm Smart Energy Control, som gjør det enda mer energieffektivt. (Selges separat. Prod.nr. 1043100.)

- Velg mellom fronter i teaklaminat og børstet stål
- Volum, kjøledel: 44 liter
- Volum, frysedel: 5 liter
- Spenning: 12/24V DC
- Mål: 380 x 525 x 450 mm (B x H x D)
- Strømforbruk: 265 W
- Vekt: 16 kg
- Temperatur, frysedel: -6° C
- Kompressor: Secop BD 35 F

Mer info:

Se video om hvordan du monterer kjøleskap med Easy Fix system.

Relaterte produkter