Produktbilde

1852 Motorspyler til utenbordsmotor

Motorspyler outboard. Koples til vannslangen når utenbordsmotoren skal kjøres i ferskvann.

129,-

inkl. mva På fjernlager: 20+ Varenummer: 1034200OBS! Vi gjør oppmerksom på at lagerstatus gjelder sentrallager og at vi ikke alltid har varen i vår butikk.

Motorspyler til utenbordsmotor. Koples til vannslangen når utenbordsmotoren skal kjøres i ferskvann. Ved å kjøre utenbordsmotoren i ferskvann økes levetiden ved å motvirke tetting og rust. Dette gjøres med å spyle ut salt, sand og silt ut av kjølesystemet til motoren.

Du trenger ingen verktøy for å bruke motorspyleren og den kan enkelt tas i bruk.

Relaterte produkter

 • Dual flow Motorspyler for utenbordsmotor

  Motorspyler "Dual flow" fra Nuova Rade. Koples til vannslangen når utenbordsmotoren skal kjøres i ferskvann. På denne modellen tilføres vannet fra begge sider ved hjelp av en y-kopling.
  359,-
  Dual flow Motorspyler for utenbordsmotor

  Kraftig motorspyler for utenbordsmotor

  Motorspyler outboard. Kraftig proff-modell for større motorer. Koples til vannslangen når utenbordsmotoren skal kjøres i ferskvann.
  309,-
  Kraftig motorspyler for utenbordsmotor

  Motorspyler for innenbordsmotor

  Motorspyler inboard. Koples til vannslangen når motoren skal kjøres i ferskvann, og settes mot kjølevannsinntaket under båten. Teleskopisk stang.
  199,-
  Motorspyler for innenbordsmotor

  Star Brite Salt Off Applicator

  Denne applikatoren fra Star Brite gjør det enkelt og praktisk å påføre Salt Off-konsentratet. Applikatoren fungerer med en hageslange og enten en motorspyler eller en sprøytedyse. Vanlig 3/4" gardenakobling passer på gjengene. Den passer svært godt sammen med 1082 Motorspylere (1034200 og 1034205).
  399,-
  Star Brite Salt Off Applicator