Produktbilde

Hempel Paint Stripper 2,5 l

Paint Stripper er en svært effektiv, løsemiddelbasert malingsfjerner som kan brukes på de fleste flater, også silikon. Paint Stripper påføres rikelig med kost eller rull på et tørt underlag. For bunnstoff og alkydmalinger og lakk skal løsemiddelet virke i 15 til 30 minutter til malingslaget oppløses eller løfter seg. Ved fjerning av epoksymaling og silikon, kan Paint Stripper trenge opptil 30 minutter på å trenge skikkelig inn i malingslaget. I tillegg bør området som behandles, dekkes med aluminiumsfolie slik at unødvendig fordamping av løsemidlene unngås. Skrap bort gammel maling og rengjør med varmt vann og Boat Shampoo. Gamle eller tykke malingslag kan trenge gjentatt behandling.

802,-

inkl. mva På fjernlager: 10 Varenummer: 1080055OBS! Vi gjør oppmerksom på at lagerstatus gjelder sentrallager og at vi ikke alltid har varen i vår butikk.

Påfør et solid lag av produktet på tørt underlag ved hjelp av pensel eller rull. Ikke behandle for store områder på en gang. Dekk det behandlede området med aluminiumsfolie for å hindre overdreven fordamping av de aktive løsemidlene.

Det anbefales at du tester på et lite område før du påfører produktet, og at du noterer deg hvor lang tid den nødvendige behandlingen tar. Må ikke påføres i direkte sollys.

Type: Kraftig løsemiddelbasert malingfjerner.
Bruksområde: Fjerner maling og bunnstoff.

Relaterte produkter