Produktbilde

1852 LUX bryggelys LED m/solcelle

Disse bryggelysene er noe av det bedre som finnes på markedet i dag. Lysene er bare 1 cm høye og har skrå kanter for å minimere faren for snubling, uten å minske på opplysningsevnen. Lysene er utstyrt med en sensor som gjør at de slår seg automatisk på når kvelden kommer, og av når sola står opp slik at du slipper å tenke på om bryggelysene er på eller av.

439,-

inkl. mva På fjernlager: 20+ Varenummer: 1035354OBS! Vi gjør oppmerksom på at lagerstatus gjelder sentrallager og at vi ikke alltid har varen i vår butikk.

Disse bryggelysene er noe av det bedre som finnes på markedet i dag. Lysene er bare 1 cm høye og har skrå kanter for å minimere faren for snubling, uten å minske på belysningsevnen. Lysene er utstyrt med en sensor som gjør at de slår seg automatisk på når kvelden kommer, og av når sola står opp slik at du slipper å tenke på om bryggelysene er på eller av.

Bryggelyset er utstyrt med 6 cree LED-pærer, solcellepanel og 3.7V / 340 mAH lithium batteri. Skallet er laget av polykarbonat, dette gjør bryggelyset veldig slagfast, samtidig som det er rustfritt. Batteriet er fulladet etter 6-8 timer i sola og varer 2-3 netter med fulladet batteri før det må lades igjen. Dette gjør at lysene tåler en dag eller to med overskyet vær før de svikter. De er designet med det maritime miljøet i tankene, og hele enheten er forseglet og har IP68 rangering. Designet i USA.

Teknsike spesifikasjoner:
- Mål: 114 x 89 x 10 mm (L x B x H)
- Vanntetthet: IP68
- Lysmodus: konstant (ikke blinkende)
- Arbeidstemperatur: -10°C - 80°C
- Forventet levetid: 5 år
- Synlig opptil: 500 m
- Motstandsvurdering: 15 Tonn (kan kjøres over)