Produktbilde

Alpicool CL40 Kjøleboks / Fryseboks

Alpicool CL40 er en fullt utstyrt kjøleboks med kraftig kompressor. Den er stillegående, effektiv og enkel i bruk. På displayet, eller i appen kan du velge mellom temperaturer helt fra -20° C til +20° C. Du kan dermed velge å bruke å boksen til å kjøle mat og drikke, eller til å dypfryse iskrem og fisk. Denne 40-liters utgaven er den mellomstørrelsen i serien, og passer godt til variert bruk.

3.999,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: 1032183OBS! Vi gjør oppmerksom på at lagerstatus gjelder sentrallager og at vi ikke alltid har varen i vår butikk.

Alpicool CL40 er en fullt utstyrt kjøleboks med kraftig kompressor. Den er stillegående, effektiv og enkel i bruk. På displayet, eller i appen kan du velge mellom temperaturer helt fra -20° C til +20° C. Du kan dermed velge å bruke å boksen til å kjøle mat og drikke, eller til å dypfryse iskrem og fisk. Denne 40-liters utgaven er den mellomstørrelsen i serien, og passer godt til variert bruk. Du får plass til 54 bokser på 0,33 liter i kjølerommet.

Boksen har et stort lokk, som åpner hele toppen. Lokket kan fungere som et praktisk bord. Det kan enkelt hengsles om, slik at den alltid er lett å åpne uansett plassering. Innfelte bærehåndtak på sidene gjør den enkel å bære med seg.

Kjølekompressoren kan drives på både 12/24V DC og 220V AC, og gjør kjøleboksen praktisk på både båttur, biltur eller bare på brygga.

- Innvendig volum: 40 liter
- Innvendig mål (LxBxH): 453x270x348 mm
- Ytre mål: 60,8 x 36,5 x 43,8 cm
- Vekt: 12,5 kg
- Temperatur: -20° C til +20° C
- Støynivå: 45 dB (svært stillegående)
- Energiforbruk: 60 W

Mer info:

Relaterte produkter

 • Alpicool NX62 Kjøleboks kompressor

  Alpicool mobil kjøleboks leveres med en svært effektiv kompressor. Den er utstyrt med kraftige hjul og uttrekkbart håndtak for enkel transportering. Denne solide kjøleboksen på hel e62 liter passer perfekt for båtliv, camping, biltur og fritid. Kjøleboksen har elekronisk termostat, som tillater en enkel og økonomisk styring av kjøleboksen.
  6.049,-
  Alpicool NX62 Kjøleboks kompressor

  Alpicool ECX40 Kjøleboks kompressor m/batteri

  Smarte kjølebokser med kompressor og innebygget batteri.
  7.499,-
  Alpicool ECX40 Kjøleboks kompressor m/batteri

  Alpicool CL30 Kjøleboks / Fryseboks

  Alpicool CL30 er en fullt utstyrt kjøleboks med kraftig kompressor. Den er stillegående, effektiv og enkel i bruk. På displayet, eller i appen kan du velge mellom temperaturer helt fra -20° C til +20° C. Du kan dermed velge å bruke å boksen til å kjøle mat og drikke, eller til å dypfryse iskrem og fisk. Denne 30-liters utgaven er den minste i serien, og er svært plasseringsvennlig.
  3.499,-
  Alpicool CL30 Kjøleboks / Fryseboks

  Alpicool CL50 Kjøleboks / Fryseboks

  Alpicool CL30 er en fullt utstyrt kjøleboks med kraftig kompressor. Den er stillegående, effektiv og enkel i bruk. På displayet, eller i appen kan du velge mellom temperaturer helt fra -20° C til +20° C. Du kan dermed velge å bruke å boksen til å kjøle mat og drikke, eller til å dypfryse iskrem og fisk. Denne 50-liters utgaven er den største i serien, og rommer mye!
  4.499,-
  Alpicool CL50 Kjøleboks / Fryseboks