Produktbilde

ePropulsion Spirit 1.0 Plus elektrisk båtmotor

Spirit 1.0 el-påhengsmotor med integrert litium-batteri. Effekten av motoren er tilsvarende en 3HK bensinmotor. Leveres med LCD-display som viser ladenivå, volt og resterende batteritid. Batteriet er avtagbart og flyter hvis man mister det i vannet.
OBS! Vi gjør oppmerksom på at lagerstatus gjelder sentrallager og at vi ikke alltid har varen i vår butikk.

Varenr. StammelengdeInfo Lager Pris inkl. mva
1044935 62,5 cmLes mer På fjernlager: 10+ 29.990,-
1044937 75 cmLes mer Ikke på lager 29.990,-
ePropulsion Spirit 1.0 Plus er en lett, kompakt og svært brukervennlig elektrisk utenbordsmotor. Motoren yter 3 hestekrefter, er så å si vibrasjonsfri, og har et svært lavt støynivå. Den er børsteløs, og krever ikke vedlikehold. Med batteridrift kjører du også helt utslippsfritt. Dette er fremtiden innen påhengsmotorer.

Spirit 1.0 Plus styres enkelt med rorkulten. Vri den ene veien for å kjøre fremover, og vri den andre veien for å bakke. Rorkulten har et display som gir deg all tenkelig info om batteristatus, og en mengde annen data. Den har også magnetisk dødmannsknapp.

Motoren leveres med et integrert batteri på 1276 Wh. Batteriet er avtagbart, flyter og er plassert på toppen av motoren. Du trenger dermed ikke å tenke på plassering og kabling av et ekstrent batteri. Det integrerte batteriet gir en kjøretid på alt fra rett over 1 time til over 28 timer, avhengig av blant annet gasspådrag, utetemperatur og type båt. Kjøretiden er testet med en 12-fots aluminiumsbåt kjørt på rolig ferskvann. Skulle du likevel ønske ekstra strøm, kan du enkelt koble til ePropulsion E-Series eksternt batteri.

Du kan velge mellom kort og lang stamme. Kort stamme anbefales til akterspeil mellom 40 og 50 cm. Lang anbefales til båter med akterspeil som er høyere enn 50 cm.

- Kraft: 1 kW (tilsvarer 3 hestekrefter)
- Inngangsspenning: 39V - 60V
- Integrert batteri: 1276 Wh li-ion polymer. Kapasiteten kan utvides med eksterne batterier.
- Vekt, motor: 10,6 kg (kort stamme)
- Vekt, batteri: 8,7 kg
- Propell: 11" x 5,8" 2-blads komposittpropell
- Trim/tilt-vinkel: 0°, 7°, 14°, 21° / 70°
- Regenerering: Nei
- Motortype: Børsteløs DC motor
- Fungerer like godt i saltvann som i ferskvann
- Standard lader medfølger (52,2V / 3,5 Amp)
- Ladetid: 8,5 timer

Mer info:

Relaterte produkter