Produktbilde

Jif Båtshampo 5 l

Jif Båtshampo er effektiv mot rester av eksos, diesel og bensin, samt rengjøring av vannlinje og sorte striper. Den er skånsom mot gelcoat og matter ikke ned gummi og plastdetaljer. Shampoen kan blandes ut på vanlig måte i bøtta. En til fem desiliter til ti liter vann er vanlig. Er det mye møkk, kan den blandes opp 10 prosent.

499,-

inkl. mva På fjernlager: 20+ Varenummer: 1039583OBS! Vi gjør oppmerksom på at lagerstatus gjelder sentrallager og at vi ikke alltid har varen i vår butikk.

Jif er et av Norges største rengjøringsmerker og har holdt på i over 40 år, og nå har de endelig kommet med båtshampo også.

Jif Båtshampo er utviklet med tanke på tøffe norske forhold, og er effektiv mot rester av eksos, diesel og bensin, samt rengjøring av vannlinje og sorte striper. Den er skånsom mot gelcoat, fjerner ikke polish og matter ikke ned gummi og plastdetaljer. Jif båtshampo er 100% uten slipemidler og er det perfekte vaskemiddelet som man alltid har med seg.

Produktet burde blandes 1-5 dl til 10 liter vann, men ved behov kan man øke blandingen med opptil 10 dl per 10 l vann. Bruk anbefalt verneutstyr ved utblanding og påfør vaskeløsningen på tørr båt nedenfra og opp. La det stå i 1 til 2 minutter, bruk eventuelt børste eller svamp for skrubb og skyll båten godt med ferskvann.

Relaterte produkter

 • Hempel Clean & Shine 1 l

  Konsentrert vask og voks vaskemiddel som effektivt rengjør, pusser og etterlater et beskyttende lag i én applikasjon. Kan brukes på alle overflater.
  209,-
  Hempel Clean & Shine 1 l

  Svamp grov/fin

  Svamp av svært høy kvalitet. Meget god sugeevne. En fin og en grovere side. Skader ikke gelcoat/lakk.
  149,-
  Svamp grov/fin

  Respect Super Clean Vask 1 l

  Meget effektiv vaske- og avfettingsmiddel. Nedbrytbar - utviklet og godkjent for bruk i nordsjøen. Brukes i dag som riggvask på offshoreinstallasjoner. Egner seg godt til vask av motor, motorrom, diesel og oljesøl, skrog og dekk. Dessuten meget effektiv til bruk som rens/vask av aluminiumsfelger.
  159,-
  Respect Super Clean Vask 1 l

  Big Wipes 4x4 håndrensservietter

  - Forbedret 4x4 formel til rengjøring av hender og verkstedmateriell.
  359,-
  Big Wipes 4x4 håndrensservietter
 • Meguiar's Boat Wash 1,9 l

  Biologisk nedbrytbar vask som fjerner den skitne stripen langs vannlinjen, annen skitt, striper fra salt sjø, sot, fugleskitt, og annen fersk forurensning. Fjerner ikke båtvoks. Produktets innhold øker glans, glatthet og reduserer tørketiden. Volum: 1,9 l
  399,-
  Meguiar's Boat Wash 1,9 l

  Autosol Shampoo skumløs 1000 ml

  Konsentrert vaskemiddel for alle skitne flater. Fjerner effektivt flekker , fett og oljerester. Skummer ikke.
  149,-
  Autosol Shampoo skumløs 1000 ml

  1852 Vaskebørste m/håndtak

  Vaskebørste med stiv bust i fantastisk god kvalitet. Kraftig og solid håndtak med anti-skli grep. Kledd med gummi på kantene for beskyttelse.
  129,-
  1852 Vaskebørste m/håndtak

  1852 Vaskebørste PRO

  Solid vaskebørstre, bred og med godt håndtak.
  169,-
  1852 Vaskebørste PRO
 • Hempel Boat Shampoo 1 l

  Høykonsentrert rengjøringsmiddel som ikke inneholder sterke løsemidler. Velegnet til daglig rengjøring av glassfiber, malte og lakkerte overflater. Kan ikke brukes til rengjøring før maling. Påføring ved min. +5°C.
  209,-
  Hempel Boat Shampoo 1 l

  Marin Clean Heavy Duty 1 l

  Meget kraftig allround rengjøringsmiddel for problemflekker, glassfiberskrog/dekk, gummibåter, kalesjer/seil, imitert skinn samt motor og motorrom.
  169,-
  Marin Clean Heavy Duty 1 l

  Deckmate Dekksbørste

  Vaskebørste Deckmate som kommer i tre utgaver: Extra Soft, Soft og Medium. Vaskebørsten er utviklet for raskt og effektivt å rengjøre forskjellige områder som gelcoat, glassfiber, metall, teak, antisklidekk, og generell rengjøring. Den er laget av lakkert tre med en beskyttende gummistøtfanger og har en bust av høy kvalitet. Vaskebørsten passer rett på Quick-Release-systemet.
  Fra 499,-
  Deckmate Dekksbørste

  Deckmate Tørkemopp super absorbent PVA

  Tørkemopp Deckmate er laget av ekstraabsorberende PVA-belagt materiale. Strimler som er hele 78 mm brede tørker raskt opp dekk og skrog. Materialet påvirkes ikke av drivstoff, kjemiske stoffer, jordslag eller mugg. Moppen passer rett på Quick-Release-systemet.
  739,-
  Deckmate Tørkemopp super absorbent PVA
 • Vaskesett/båtshake børste-mopp

  Rimelig vaskesett.
  449,-
  Vaskesett/båtshake børste-mopp

  Hugos vaske- og rensemiddel 360 ml

  Hugos vaske-og rensemiddel er et utrolig allsidig produkt som kan brukes på både gelcoat, plast, metall, glass, tre, fliser, porselen og det meste annet. Det fjerner enkelt vanskelige flekker, og etterlater en blank og fin overflate. Bruk den i garasjen, på verkstedet og i hjemmet. Hugos er norskprodusert, og har hatt en stor fanskare helt siden 1925.
  109,-
  Hugos vaske- og rensemiddel 360 ml