Produktbilde

Kabelsmører, Cable Buddy (420)

Cable Buddy? er et komplett system for smøring av styrekabler. Består av den patenterte, rustfrie Cable Buddy mutteren med smørenippel, pakningskive og stoppeskrue. Max-Lube, det ideelle smøremiddel for styrekabler følger med. Passer både innenbordsmotorer og utenbordsmotorer samt drev. Passer Johnson/Evinrude og alle Japanske utenbordsmotorer (7/8" x 14 gjenger). Holder fuktigheten ute og smøremiddelet inne. Beskytter mot korrosjon og frost ned til -40°C. Cable Buddy? smører og beskytter innerkabelen, der de fleste problemer oppstår. Enkel montering.

1.249,-

inkl. mva På fjernlager: 3 Varenummer: 2189000OBS! Vi gjør oppmerksom på at lagerstatus gjelder sentrallager og at vi ikke alltid har varen i vår butikk.

Cable Buddy er et komplett system for smøring av styrekabler. Består av den patenterte, rustfrie Cable Buddy mutteren med smørenippel, pakningskive og stoppeskrue. Max-Lube, det ideelle smøremiddel for styrekabler følger med.

Passer både innenbordsmotorer og utenbordsmotorer samt drev. Passer Johnson/Evinrude og alle japanske utenbordsmotorer (7/8" x 14 gjenger).

Cable Buddy Holder fuktigheten ute og smøremiddelet inne. Beskytter mot korrosjon og frost ned til -40°C. Cable Buddy smører og beskytter innerkabelen, der de fleste problemer oppstår. Enkel montering.

Relaterte produkter

  • Max-Lube (422)

    Tyntflytende smøreolje spesielt tilpasset smøring av styrekabler. 90 ml.
    279,-
    Max-Lube (422)