Produktbilde

Isotherm BI41 Dual fryse-/kjøleboks for innb. vannkjølt

Isotherm BI 41 Dual er en kombinert fryseboks og kjøleboks. Den er plasseffektiv, og til tross for sitt magre ytre, gir deg god plass til kjøling av mat og drikke. Den er utstyrt med en luftkjørt kompressor med vifte, som sørger for effektiv kjøling. L-formet fordamper gir jevn og stabil temperatur i hele boksen.

18.900,-

inkl. mva På fjernlager: 2 Varenummer: 1043330OBS! Vi gjør oppmerksom på at lagerstatus gjelder sentrallager og at vi ikke alltid har varen i vår butikk.

Isotherm BI 41 Dual er en kombinert fryseboks og kjøleboks. Den er plasseffektiv, og til tross for sitt magre ytre, gir den deg god plass til kjøling av mat og drikke. Denne er vannkjølt (kjøles av sjøvann).

Boksen er laget for innbygging. Kompressoren er montert på undersiden, men kan enkelt tas av og monteres opptil 1,3 meter unna kjøleboksen. Dette gir deg stor fleksibilitet.

- Innvendig volum: 41 liter
- Temperatur: -10 - +10 °C
- Vekt: 19 kg
- Mål, uten lokk, ink. kompressor: 497 x 614 x 342 mm (B x H x D)
- Mål, uten lokk, eks. kompressor: 497 x 494 x 342 mm (B x H x D)
- Tykkelse, lokk: 15 mm
- Kompressor: BD35F
- Spenning: 12/24V
- Energiforbruk ved 25 °C utvendig og 5 °C innvendig: 270 W per døgn

Mer info:

Relaterte produkter

 • Isotherm BI 40 kjøleboks for innbygging

  Isotherm BI 40 er en plasseffektiv kjøleboks, som til tross for sitt magre ytre, gir deg god plass til kjøling av mat og drikke. Den er utstyrt med en luftkjørt kompressor med vifte, som sørger for effektiv kjøling. L-formet fordamper gir jevn og stabil temperatur i hele boksen.
  14.900,-
  Isotherm BI 40 kjøleboks for innbygging

  Isotherm BI41 Dual fryse-/kjøleboks for innb. luftkjølt

  Isotherm BI 41 Dual er en kombinert fryseboks og kjøleboks. Den er plasseffektiv, og til tross for sitt magre ytre, gir den deg god plass til kjøling av mat og drikke. Den er utstyrt med en luftkjørt kompressor med vifte, som sørger for effektiv kjøling. L-formet fordamper gir jevn og stabil temperatur i hele boksen.
  14.990,-
  Isotherm BI41 Dual fryse-/kjøleboks for innb. luftkjølt