Produktbilde

NSS evo3 serie med enkelt verdenskart

Få mest mulig ut av båtturen din og ta total kontroll over båtturen. SolarMAX IPS-skjermer gir eksepsjonelt klare bilder og svært brede visningsvinkler under alle lysforhold, mens den nye IMX 8-prosessoren med høy ytelse gir superrask responstid for sømløse skjermoverganger.




OBS! Vi gjør oppmerksom på at lagerstatus gjelder sentrallager og at vi ikke alltid har varen i vår butikk.

Varenr. Mod.SkjermInfo Lager Pris inkl. mva
1073054 NSS12S12"Les mer På fjernlager: 1 53.355,-
 • Mod.:
  NSS12S
 • Skjerm:
  12"
1073057 NSS9S9"Les mer På fjernlager: 8 33.305,-
 • Mod.:
  NSS9S
 • Skjerm:
  9"
1073061 NSS77"Les mer På fjernlager: 4 19.995,-
 • Mod.:
  NSS7
 • Skjerm:
  7"
HD-skjerm som er perfekt for midtkonsoller og andre fritidsbåter. Med den nye IMX 8-prosessoren med høy ytelse og raske responstider gir denne kompakte pakken omfattende funksjonalitet. Opplev fantastisk bildeklarhet og svært vide synsvinkler, kombinert med en berøringsskjerm som tåler all slags vær, og et tastatur som gir full kontroll under alle forhold. Basiskart over hele verden er inkludert.HD-skjerm som er perfekt for midtkonsoller og andre fritidsbåter. Med den nye IMX 8-prosessoren med høy ytelse og raske responstider gir denne kompakte pakken omfattende funksjonalitet. Opplev fantastisk bildeklarhet og svært vide synsvinkler, kombinert med en berøringsskjerm som tåler all slags vær, og et tastatur som gir full kontroll under alle forhold. Basiskart over hele verden er inkludert.

Få mest mulig ut av båtturen din:
Ta total kontroll over båtturen. SolarMAX IPS-skjermer gir eksepsjonelt klare bilder og svært brede visningsvinkler under alle lysforhold, mens den nye IMX 8-prosessoren med høy ytelse gir superrask responstid for sømløse skjermoverganger. Velg mellom berøringsskjermteknologi for all slags vær eller tastatur med dreiebryter etter behov. Det er enkelt å overvåke og kontrollere all elektronikken om bord med enkle menyer, tilpassbare delte skjermbilder og en programmerbar funksjonstast for tilgang til funksjonene du bruker mest med én knapp.

SolarMAX IPS-skjermer sikrer klar visning i alle forhold:
Få en klar visning under alle lysforhold med SolarMax IPS-teknologi, som holder alt i sikte med svært brede visningsvinkler, selv når du bruker polariserte solbriller. Disse allværsskjermene er konstruert for å tåle varme i sommersolen, og er optisk bundet for å hindre kondens og dugg på skjermen. Det er enklere enn noensinne å få tilgang til og kontrollere all elektronikken om bord med enkle menyer og delt skjermoppsett som kan tilpasses.

Innebygd ekkolodd med høy ytelse for fisketurer og tryggere fritidsturer:
Bare legg til en valgfri svinger. 1 kW CHIRP-aktivert ekkolodd gir pålitelig bunnsporing og fiskesøk, inkludert støtte for tokanals CHIRP-svingere som dekker flere dybdeområder fra én enkel enhet. To svingerporter gir praktisk tilkobling av flere svingere til én skjerm. Unik behandlingskraft gjør det enkelt å bruke Active Imaging , som gir bildelignende visning av strukturer der det finnes fisk, og ForwardScan-ekoloddet, som gir den sikreste opplevelsen på vannet med krystallklar visning av bunnen.

Forbedret kartlegging for utvidet dekning:
Du kan velge mellom en hvilken som helst kombinasjon av delt skjerm, visninger i 3D eller navigasjonsperspektiv og radaroverlegg. Inkluderer kompatibilitet med en rekke tredjeparts kartleverandører.

Raskt og enkelt nettverk kan kobles til et stort utvalg tilbehør:
Tilkoblingsmuligheter gjør det enkelt å opprette systemer med flere skjermer og koble skjermer til all den innebygde elektronikken, mens den nye IMX 8-prosessoren med høy ytelse sørger for overvåking av motor og drivstoff i sanntid, kontroll av innebygde lydsystemer og mye mer. Utvid systemet ditt med Simrad-moduler og -tilbehør. Du kan fiske smartere med den unike S5100 eller StructureScan 3D, se lenger med den revolusjonerende HALO Pulse Compression-radaren og frigjøre hendene dine fra rattet med den helintegrerte Simrad-autopiloten.

Trådløs tilkobling til smarttelefonen eller nettbrettet:
Speil skjermen din til kompatible iOS- og Android-enheter, og få tilgang til kart, radar, ekkolodd, motordata og mer uansett hvor du er om bord. I tillegg gjør trådløs tilkobling det enkelt å oppdatere programvare via alle trådløse tilgangspunkter, slik at du til enhver tid har tilgang til de nyeste funksjonene og nyeste tilbehørstøtte. Eller last ned Simrad-appen for å få en enda bedre opplevelse – fra enhetsregistrering, manuelle nedlastinger til lagring av veipunkter og favorittfiskeplasser – tilgjengelig både i vannet og på land.

Radaralternativer:
Legg til et Halo Pulse Compression-radarsystem for å kjøre trygt gjennom overfylte havner, navigere sikkert ved dårlig sikt, holde et øye med uvær på avstand, og til og med finne flokker med fugler som spiser, noe som tyder på en god fiskeplass.

Nøkkelfunksjoner:
- iMX 8-integrert sekskjerners prosessor for overlegen ytelse
- SolarMAX IPS-skjerm med ekstra vide visningsvinkler om kan ses gjennom polariserte solbriller
- Du kan endre sømløst mellom berøringsskjerm og tastaturbetjening
- Innebygd ekkolodd med høy ytelse og 1 kW CHIRP
- Innebygd GPS-mottaker og trådløs tilkobling
- Kontroller Simrad-ekkolodd, radar, autopilot og annet tilbehør
- Tilkoblingsmuligheter etter bransjestandard for motorer, lydsystemer med mer
- TripIntel-turplanlegging og støtte for automatisk kartplotting
- Velg lavprofils innfelt montering eller praktisk brakettmontering
- Last ned Simrad-appen, og koble til smarttelefoner, nettbrett og Internett-aktiveringspunkter
- Enkelt verdenskart er inkludert

Relaterte produkter