Produktbilde

Indutrial Pro 305 M.E.D./Solas - Baltic

SOLAS-jakken til Baltic Wind Mill er designet for det kommersielle miljøet slik at brukeren kan jobbe komfortabelt. Designet har større nakkeåpning og myk krage. EN ISO 12401 sikkerhetssele er konstruert for å passe til en fallhendel.

5.499,-

inkl. mva På fjernlager: 7 Varenummer: 1040309OBS! Vi gjør oppmerksom på at lagerstatus gjelder sentrallager og at vi ikke alltid har varen i vår butikk.

Baltic Indu Pro M.E.D/SOLAS 305 er en redningsvest laget for bruk i industrien. Den er utformet for å gi arbeidere høyest mulig sikkerhetsgrad, samtidig som komfort og bevegelighet ivaretas. Den er laget i slitesterke materialer, som er lette å holde rene. Refleksdetajer og lett synlige farger øker sikkerheten i dårlig lys.

Vesten har doble kamre, med to utløserhenter og patroner. Skulle det ene kamre feile, vil du ha et ekstra kammer å spille på. Til sammen gir de en oppdrift på hele 305 newton. Kamrene har automatisk oppblåsning ved kontakt med vann, og kan også løses ut manuelt. Vindu inn til utløserenhetene gjør inspeksjonen enkel.

Indu Pro har dobbel skrittstropp, og sikkerhetsløkke både foran og bak. Spennen er laget av ikke-magnetisk rustfritt stål.

- Ikke-magnetisk rustfri stålspenne
- Buddy linje
- Radiolomme med glidelås
- 2 kortholdere med vindu
- Feste for lys, AIS og sprayhood
- Løftebrakett og fløyte
- Refleks på fremsiden
- Oppdrift: 305N
- Sikkerhetsklasse: 275 N
- Sertifiseringer: EN ISO 12401, ISO12402-2 og SOLAS
- Reservedel kit: Utløser (1038637) + Gasspatron 60 g (1090078)

Relaterte produkter

 • Gasspatron til automatvest - Baltic

  Gasspatron til Baltic oppblåsbare vester.
  Fra 229,-
  Gasspatron til automatvest - Baltic

  Utløsermekanisme, United Moulders

  Utløsermekanisme ?United Moulders?.
  279,-
  Utløsermekanisme, United Moulders

  Deckvest Duro SOLAS 275N - Spinlock

  Deckvest SOLAS 275N automatisk oppblåsbare redningsvest. Med mye av ytelse, komfort passform fordelene forbundet med Deckvest, er det nå utviklet en vest med doble kammer 275N SOLAS, beskyttet inne i et forbedret, robust, men fleksibel ytre som tilfredsstiller den nyeste 2010 SOLAS MSC200 (80) standard. En integrert sprayhood og kraftig pylon lys kan etter monteres.
  4.649,-
  Deckvest Duro SOLAS 275N - Spinlock