Sortering:
 • Varmtvannsbereder Slim rustfri - Isotemp

  Isotemp Slim bereder levers nå i rustfritt stål både innvending og utvendig. Kraftig isolert for minst mulig varmetap. Levers standard med blandeventil.
  Fra 5.790,-
  Varmtvannsbereder Slim rustfri - Isotemp

  Varmtvannsbereder B3 - Quick

  Varmtvannstank "Nautic Boiler B3" fra Quick er laget i materialer av høy kvalitet. Tank av syrefast stål 316 (1,5 mm) med utvendig belegg av komposittmateriale. Tanken er konstruert for meget høy effektivitet og har betydelig mindre varmetap enn de fleste. Det elektrisk varme-elementet er laget av Incoloy. Kolben leveres med justerbar termostat. 3 års garanti.
  Fra 3.690,-
  Varmtvannsbereder B3 - Quick

  Varmtvannsbereder Firkantet - Isotemp

  Isotemp Firkantet 16 L levere i rustfritt stål både innvendig og utvendig. Den er kraftig isolert for minst mulig varmetap. Den er lett å plasere, og festet kan justeres 360 grader. Leveres med blandeventil som standard.
  6.490,-
  Varmtvannsbereder Firkantet - Isotemp

  Blandeventilsett til varmtvannsbereder KMX

  Komplett sett med blandeventil til Varmtvannsbereder B3 fra Quick.
  1.450,-
  Blandeventilsett til varmtvannsbereder KMX
 • Varmtvannsbereder Basic rustfri - Isotemp

  Isotemp Basic leveres i rustfi utførelse. Alt som er i kontakt med vann er laget av syrefast stål. Den kan monteres både horisontal og vertikalt. Den er isolert med polyuretan skum for minst mulig varmetap. Den leveres med blandeventil som standard.
  Fra 5.999,-
  Varmtvannsbereder Basic rustfri - Isotemp

  Varmtvannsbereder Compact - Sigmar

  Varmtvannstank fra Sigmar for tilkobling til båtens kjølevannssystem. Tankene leveres med kabel og støpsel for 220V, sikkerhetsventil, tilbakeslagsventil, 220V varmeelement på 800 W og termostat. Tankene kan lett utstyres med blandeventil (prodnr. 1033320-5) for å drøye innholdet av varmtvann, og/eller for å senke maks-temperaturen i berederen. Sigmar beredere har et monteringsvennlig og robust design. Berederne har stor fleksibilitet mht. montering. Alt er integrert. Dekselet er av plast (20-40 l) eller plast/316 Inox (60-80 l).
  Fra 4.590,-
  Varmtvannsbereder Compact - Sigmar

  Varmtvannsbereder Spa - Isotemp

  Isotemp SPA leveres i 5 forskjellige størrelser. De leverer høy marine kvalitet. Innertanken er i rustfritt stål. Den er kraftig isolert med polyuretan skum for minst mulig varmetap. Leveres standard med 6 bar sikkerhetsventil.
  Fra 4.190,-
  Varmtvannsbereder Spa - Isotemp

  Blandeventilsett til varmtvannsbereder

  Varmtvannsberederen kan lett utstyres med blandeventil for å drøye innholdet av varmtvann, og/eller for å senke makstemperaturen i berederen.
  990,-
  Blandeventilsett til varmtvannsbereder
 • Blandeventil Sett Basic/Slim-B 2007-

  Blandeventil til Isotemp varmtvannsbereder. Fra 2007 - dd.
  990,-
  Blandeventil Sett Basic/Slim-B 2007-

  Koplinger til varmtvannsbereder

  Inneholder det du trenger av nipler (2 x 1007211 og 2 x 1007212) for å montere varmtvannsberederen.
  249,-
  Koplinger til varmtvannsbereder

  Vanntank fast

  Vanntank i kunststoff fra Nuova Rade. Ved innbygging kan påfyllingsstuss (1034061-1 el. 1034061-3) monteres.
  Fra 1.390,-
  Vanntank fast

  Påfyllingsstuss 1 1/2"

  Påfyllingsstuss på 38 mm. Leveres rett eller med bend på 90 grader.
  Fra 220,-
  Påfyllingsstuss 1 1/2"
 • Vanntank fast 47 l

  Vanntank i plast fra CAN. Leveres med inspeksjonsluke med håndtak.
  829,-
  Vanntank fast 47 l

  Vanntank 39L m/ 12V trykkvannspumpe

  Vanntank i plast fra CAN. Leveres med 12V vannpumpe, giver og slangestusser.
  2.949,-
  Vanntank 39L m/ 12V trykkvannspumpe
 • Vanntank fleksibel

  Fleksibel vanntank laget av armert nylonstoff med 1/2" avtapping og 1 1/2" påfylling. Vanntanken leveres i standard rektangulær og triangulær (baugtank) utgave.
  Fra 1.199,-
  Vanntank fleksibel

  Sammenleggbar vanntank

  Sammenleggbar vanntank i plast. Tanken/kannen er plassbesparende da den kan presses sammen når den er tom. Tappekran er inkludert.
  Fra 79,-
  Sammenleggbar vanntank

  Vannfilter

  Aktivt kullfilter som fjerner urenheter i drikkevannet. Portene kan vrides 180 grader, som forenkler installasjon. Trenger ikke dreneres ved bytte av filter.
  Fra 515,-
  Vannfilter

  Clean Water, 250 tab - BioCool

  BioTabLett Desinfeksjon av drikkevann er et hyperkonsentrert, klorfritt desinfeksjonsmiddel til drikkevann. Tablettene gjør drikkevannet bakteriefritt på 3 timer og virker i minst 6 uker. De har også en forebyggende virkning og forhindrer tilvekst av bakterier. BioTabLett Desinfeksjon leveres i pakning av 100 tabletter. BioTabLett Desinfeksjon er skånsom både for deg og naturen da produktet er biologisk nedbrytbart og uparfymert.
  299,-
  Clean Water, 250 tab - BioCool
 • Clean Water Tank 50 tab - BioCool

  BioTab Ren Vanntank er et hyperkonsentrert, klorfritt desinfeksjonsmiddel for vanntanker i båt/camping/hytte. Tablettene fjerner dårlig lukt og forebygger tilvekst av bakterier. BioTab Ren Vanntank gjør tanken bakteriefri på 1 time og fri fra belegg på 6 timer. Den leveres i pakning av 50 tabletter. La filter og slanger være tilkoplet under desinfeksjonen. For å fjerne dårlig lukt fra septiktank tilsettes en tablett etter toalettbesøk.
  199,-
  Clean Water Tank 50 tab - BioCool

  Fleksibel vanntank 3-kant

  Nouva Rade fleksible vanntanker løser problemet med oppbevaring av vann i båten. Tankene leveres med sveiset tankfitting-adapter og to fittings (påfylling 38mm og avgang 12 mm). Monteringsringer for sikker montering. Disse vanntankene er både enkle å bruke og å stu bort når du ikke trenger dem. Disse rektangulære modellene har påfylling og avgang på toppen/front.
  Fra 690,-
  Fleksibel vanntank 3-kant

  Fresh Toilet Tank, 125 tab - BioCool

  Rengjør og motvirker dårlig lukt fra toalett og septiktank.
  349,-
  Fresh Toilet Tank, 125 tab - BioCool