Produktbilde

Kjøleenhet luftkjølt Flat GE - Isotherm

Luftkjølt. Bruker luft som blåses gjennom kondensatoren ved hjelp av en vifte. Det er den mest tradisjonelle måten å fjerne varme.

0,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: H1043006OBS! Vi gjør oppmerksom på at lagerstatus gjelder sentrallager og at vi ikke alltid har varen i vår butikk.

Kjølesystem for deg som ønsker å lage en plassbygd kjøleboks i båten. Systemet er luftkjølt, og bruker luft som blåses gjennom kondensatoren ved hjelp av en vifte. Det er den tradisjonelle måten å fjerne varme. Kompressoren kan monteres inntil 2 meter unna fordamperen ved hjelp av medfølgende, bøybare kobberrør.

I settet følger Isotherms mekaniske termostat. Dette er en enkel og driftsikker termostat, som er meget brukervennlig. Termostaten slår kompressoren av og på etter behov.

- Type fordamper: Flat
- Kompressor: Danfoss BD35F
- Termostat: Mekanisk

NB! Det er viktig at kompressorrommet er godt ventilert, slik at kald luft kommer inn fra undersiden og varm luft slipper ut fra toppen.

NB! Må monteres av sertifisert kjøleteknikker.

Relaterte produkter

  • Isotherm Intelligent Temperature Control termostat

    ITC Digital Display kan tydelig vise, kontrollere og regulere temperaturen i et kjølt rom fra utsiden av et kjøleskap / fryseskap. Det er dedikert til folk som ønsker et flott grensesnitt, en raffinert produktinteraksjon og å redusere ombordkonsumet. Ekstern produktinteraksjon er ekstremt enkelt og nøyaktig siden dataavlesning vises på displayet, som temperaturinnstilling eller detekterte utvalg av energibesparende operasjoner, valg av 3 batteribeskyttelsesnivåer og kompressorens driftsmodusinnstillinger, (ITC, Eco og Overcooling-modus).
    3.299,-
    Isotherm Intelligent Temperature Control termostat