Produktbilde

Isotherm ITC+ vannkjølt kjøleenhet 100/35 l

Vannkjølt.

21.990,-

inkl. mva På fjernlager: 1 Varenummer: 1043035OBS! Vi gjør oppmerksom på at lagerstatus gjelder sentrallager og at vi ikke alltid har varen i vår butikk.

Isotherm ITC+ er en komplett kjøleenhet til bruk i kjøleskap, kjølebokser og frysere. Til tross for sine kompakte ytre mål, gir den svært god kjøleeffekt. Dette gjør plassering og montering enklere, og mer fleksibel.

Det som gjør dette systemet ekstra smart er kombinasjonen av Isotherms smarte Intelligent Temperature Control kontrollsystem, og kjøleplatens evne til å "lagre kulde". Systemet jobber ekstra hardt når batteriene har mye strøm (når motoren går, eller de står til lading). Den ekstra "kulden" som ble generert under ladingen, slippes fri når batteriene ikke lades.

Systemet er vannkjølt. Det bruker sjøvann til fjerning av varme. Sjøvannet pumpes rundt av et selvpumpende system drevet av båtens bevegelser. Sammenlignet med luftkjølte systemer hvor kjølingen er avgengig en en vifte, er dette svært stillegående.

- Type fordamper: Kjølemagasin
- Mål kjølemagasin: 300 x 210 x 60 mm
- Maks. vol. kjøleskap: 100 l
- Maks. vol. fryser: 35 l
- Kompressor: Secop (Danfoss) BD35F
- Mål, kompressor: 280 x 160 x 175 mm (B x H x D)
- Termostat: Intelligent Temperature Control (ITC)
- Spenning: Multivolt, 12/24V

NB! Må monteres av sertifisert kjøleteknikker.

Mer info:

Relaterte produkter

 • Tilleggsenhet ASU Magnum - Indel

  Boksen kobles direkte til el-enheten. Brukes til vannkjølt systemer.
  5.749,-
  Tilleggsenhet ASU Magnum - Indel

  Isotherm Intelligent Temperature Control termostat

  ITC Digital Display kan tydelig vise, kontrollere og regulere temperaturen i et kjølt rom fra utsiden av et kjøleskap / fryseskap. Det er dedikert til folk som ønsker et flott grensesnitt, en raffinert produktinteraksjon og å redusere ombordkonsumet. Ekstern produktinteraksjon er ekstremt enkelt og nøyaktig siden dataavlesning vises på displayet, som temperaturinnstilling eller detekterte utvalg av energibesparende operasjoner, valg av 3 batteribeskyttelsesnivåer og kompressorens driftsmodusinnstillinger, (ITC, Eco og Overcooling-modus).
  3.299,-
  Isotherm Intelligent Temperature Control termostat