Produktbilde

Deckvest Duro SOLAS 275N - Spinlock

Deckvest SOLAS 275N automatisk oppblåsbare redningsvest. Med mye av ytelse, komfort passform fordelene forbundet med Deckvest, er det nå utviklet en vest med doble kammer 275N SOLAS, beskyttet inne i et forbedret, robust, men fleksibel ytre som tilfredsstiller den nyeste 2010 SOLAS MSC200 (80) standard. En integrert sprayhood og kraftig pylon lys kan etter monteres.

4.649,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: 2326620OBS! Vi gjør oppmerksom på at lagerstatus gjelder sentrallager og at vi ikke alltid har varen i vår butikk.

Spinlock Duro SOLAS er laget spesielt for bruk i oljeindustrien, på skip, ferger, havvindparker, oppdrettsanlegg og andre virksomheter ved sjøen. Den gir deg komforten og smidigheten fra Spinlocks vanlige redningsvester, samtidig som du får kraftigere materialer og doble kamre med hele 275 newton oppdrift.

Duro SOLAS er designet for å møte de strenge SOLAS-kravene (Safety of life at sea). I tillegg til ekstra oppdrift, har vesten også andre detaljer som øker sikkerheten, og gjør den bedre til proffesjonelt bruk. Den har Spinlocks smarte Pylon™ Lifejacket Light, som er et lys som står opp fra vannet, og gjør deg vesentlig mer synlig i mørket. Vesten er tilpasset bruk sammen med fallseler, og er enkel å tilpasse til varierende bekeldning.

- Pylon Led Lys
- 40 mm skrittstropp
- Passer personer over 50 kg
- Sikkerhetsklasse: 275 N
- Sertifiseringer: CE, ISO12402-2 og 2010 SOLAS MSC200 (80)
- 275N oppdrift med doble kamre
- Passer sammen med de fleste fallsikringsseler
- Automatisk oppblåsbar med UML Mk 5 utløser
- Fester for sprayhood (medfølger ikke)
- Mulighet for intergrert AIS (medfølger ikke)

Mer info:

Relaterte produkter

 • Sprayhood Deckvest SOLAS - Spinlock

  Sprayhood for Deckvest SOLAS 275N (2326620).
  499,-
  Sprayhood Deckvest SOLAS - Spinlock

  Indutrial Pro 305 M.E.D./Solas - Baltic

  SOLAS-jakken til Baltic Wind Mill er designet for det kommersielle miljøet slik at brukeren kan jobbe komfortabelt. Designet har større nakkeåpning og myk krage. EN ISO 12401 sikkerhetssele er konstruert for å passe til en fallhendel.
  5.499,-
  Indutrial Pro 305 M.E.D./Solas - Baltic